Cine este Mihai Dumitru, de la emisiunea Mireasa. Mama lui a murit din cauza abuzului de alcool

 Lupescu Anca
.

Mihai Dumitru a intrat în casa Mireasa, însă fără mamă. El are o poveste de viață destul de tristă, iar acum tânărul caută să își întemeieze o familie. Emisiunea 'Mireasa', care a ajuns la al doilea sezon, a debutat pe micile ecrane la Antena 1, iar șase băieți au intrat în casă dornici să-și cunoască marea dragoste. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Noul sezon al emisiunii 'Mireasa' aduce în atenția telespectatorilor poveștile a șase băieți, cinci dintre ei fiind însoțiți de mame, altul singur, întrucât femeia care i-a dat viață s-a stins din viață în urmă cu doi ani.

Mihai își caută marea dragoste după ce mama lui a murit din cauza abuzului de alcool

Captură-de-ecran-din-2020.09.28-la-19.21.38Captură-de-ecran-din-2020.09.28-la-19.21.38

Mihai Dumitru are 31 de ani, este din Constanţa și este singurul concurent Mireasa care nu va intra în competiţie alături de mama sa, pe care a pierdut-o în urmă cu doi ani.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: ‘Bărbatul potrivit trebuie să fie matur’

Este un bărbat independent şi asumat, iar din ultima relaţie a ieşit pentru că la momentul respectiv el nu îşi dorea un copil. Acum însă, Mihai spune că îşi doreşte o relaţie serioasă, care să se încheie cu o căsătorie.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa. E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

Mihai Dumitru, singurul concurent fără mamă

Pentru Mihai Dumitru s-a făcut o excepție de la regulamentul emisiunii, astfel încât este singurul concurent care participă fără mamă la show-ul matrimonial.

„Nu am niciun tipar. Mă interesează să fie sinceră, să aibă principii bine definite, să aibă dorința de a evolua', spune Mihai despre viitoare lui mireasă.

„Țin minte aleatoriu scene din instanță, țin minte seara în care mama mea a decis să își facă bagajele să mergem de lângă tata. De la 7-8 ani a fost o perioadă dificilă. Mama după divorț nu a mai fost ea. Am intrat în mai multe relații (…) mamaie s-a zbătut să mă ia în custodie de la mama. Fiecare avem motivele noastre (..) Ne vedeam o dată la 2-3 ani, se schimbase mult aproape că nu o recunoscusem', a povestit Mihai Dumitru.

„Acum trei ani am primit mesajul de la o rudă că mama mea s-a stins. S-a dovedit că moartea a survenit în urma abuzului de alcool. Din punctul ăla am început să am relații cu femei mai în vârstă decât mine, poate am sărit peste anumite etape (…) Eram barman într-o insulă în Grecia, unde am cunoscut o femeie. Cred că nu știam eu ce vreau, am lăsat-o liberă, poate m-am speriat eu, îmi era și frică de ce va urma, poate de stabilitate. Eram așa, într-o plutire', mai spune Mihai Dumitru.

El a urmat cursurile Facultății de Inginierie Mecanică la Universitatea Maritimă din Constanța.

„Mi-am dat seama că trebuie să cunosc experiența unei familii, ori dacă stăteam pe mare, nu se întâlneau principiile mele cu cele ale unui navigator', spune el.

Mihai s-a făcut instructor de fitness și acum este fericit cu meseria lui. Caută o fată cu care să se înțeleagă și este pregătit pentru o relație matură și o familie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton