Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Părinții au lăsat-o în grija bunicii

 Laciu Andreea
.

Cine este Mihaela Berteanu, noua concurentă de la Survivor? La Survivor România 2021 vin forțe proaspete. Celor două echipe li se alătură câte doi concurenți noi. În echipa Faimoșilor vor intra Ana Porgras și Sebastian Chitoșcă. În echipa Războinicilor vin Mihaela Berteanu și Andrei Dascălu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Berteanu are doar 24 de ani, dar este mult mai matură pentru vârsta ei. Greutățile i-au schimbat viața, încă de la o vârstă fragedă. Originară din Brașov, tânăra s-a înscris în concursul de la Kanal D pentru că avea nevoie de o provocare în viața ei. Este determinată și vrea să le demonstreze tuturor că poate câștiga marele premiu.

Extrem de ambițioasă, noua Războinică a folosit fiecare obstacol din viața ei drept o lecție de supraviețuire. La fel ca Georgiana Lupu sau Zannidache, a fost nevoită să învețe să se descurce în condiții extrem de dificile. Cu siguranță, ea va putea folosi acest lucru în favoarea ei, în jungla din Republica Dominicană.

mihaela berteanu survivormihaela berteanu survivor

Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor

Tânăra în vârstă de 24 de ani este originară din Brașov. Atunci când ea și sora ei geamănă aveau doar doi anișori, părinții lor au divorțat. Mama lor a plecat în Italia când erau doar niște copile. Fetele au ajuns să fie crescute de bunica lor. Mai mult decât atât, tot ele au ajutat-o pe biata femeie să îl crească și pe fratele lor mai mic, din cea de-a doua căsătorie a mamei, conform wowbiz.ro.

Prietenii Mihaelei susțin că este o persoană liniștită. Însă se enervează prea repede, atunci când are motive să o facă. Mihaela postează des imagini pe contul ei de Facebook, unde putem observa că este o tânără cochetă, căreia îi plac natura și călătoriile. Chiar dacă lasă în urmă rochiile elegante, cu siguranță este o luptătoare adevărată, gata să demonstreze ce poate în Republica Dominicană.

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:’Femeie, vrei să mori?’

Citește și: Andreea Moșneagu de la Survivor se căsătorește:”Din echipa mea nu va fi nimeni domnișoară de onoare”

Citește și: Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad: „M-am îndrăgostit de ea la prima vedere'

Regulile votului pentru Survivor 2021

În ceea ce priveşte numele concurenţilor care conţin diacritice este foarte important să se scrie aşa cum sunt afişate pe ecran. Vor fi luate în considerare şi voturile în care numele concurenţilor sunt scrise cu diacritice, însă numai în condiţiile următoare, numai dacă tastatura este în limba română şi dacă aparatul utilizat pentru transmiterea SMS-ului nu este unul vechi.

Voturile care nu respectă condiţiile nu sunt luate în considerare în cadrul emisiunii Survivor România 2021, însă expeditorul va fi taxat conform cu tarifului de 1.19 euro (TVA inclus).

Cum se alege câştigătorul Survivor și câți bani primește

Pe baza voturilor exprimate de public, concurentul propus spre eliminare în cadrul unui cosiliu în funcţie de etapele în care vor avea loc eliminări, concurentul care va primi cele mai puţine voturi, atât din echipa Faimoşilor, cât şi din echipa Războinicilor, va fi eliminat şi va părăsi competiţia Survivor România 2021.

Pe parcursul competiţiei în urma acestor sesiuni de vot din prtea publicului, mai mulţi concurenţi vor fi eliminaţi. Câştigătorul marelui premiu Survivor România 2021 se va alege în felul următor. Concurentul care în etapa de vot organizată în Marea Finală a show-ului Survivor România 2021, va obţine cele mai multe voturi din partea publicului, va fi declarat câştigătorul trofeului SURVIVOR România.

Câştigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu o sumă frumoasă în cont. Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 lei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton