Cine este Marius Vizer, soțul Irinei de la A.S.I.A. Celebrul Al Bano le-a botezat fiica

 Dumba Gabriela
.

Cine este Marius Vizer, soțul Irinei de la A.S.I.A. este una dintre curiozitățile momentului având în vedere scandalul în care este implicată fosta cântăreață. Marius Vizer a avut dintotdeauna un anturaj impresionat, Vladimir Putin fiind prietenul său apropiat, dar și Al Bano, artistul italian fiind chiar nașul fiicei sale și a Irinei Nicolae.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Nicolae, fosta componentă a trupei A.S.I.A, este căsătorită din anul 2015 cu Marius Vizer, cu care are și o fetiță, Maria Scarlett, în vârstă de 5 ani. Diferența de vârstă de 20 de ani nu a contat pentru Irina și Marius și sunt foarte fericiți în Budapesta, acolo s-au căsătorit în 2015 și au ales să locuiască.

img-67img-67

Cine este Marius Vizer, soțul Irinei de la A.S.I.A. și bun prieten cu Al Bano

Marius Vizer este președintele Federației Internaționale de Judo la Budapesta încă din anul 2007, iar în 2015 s-a căsătorit cu Irina Nicolae în Rusia, după ce cântăreața a pierdut prima sarcină. Câteva zile mai târziu, au mai făcut o nuntă și în Budapesta. Având în vedere celebritatea de care se bucură Marius Vizer, la nunta lor au participat Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Ilie Năstase, Al Bano.

În 2018, Irina și Marius Vizer au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Scarlett Maria. Irina Nicolae a povestit că a ales numele Scarlett pentru fiica sa după personajul Scarlett OHara, din pelicula „Pe aripile vântului'. Al doilea prenume, Maria, a precizat că vine de la Fecioara Maria, căreia i s-a rugat pentru a avea o fetiță.

Deși se știa că Al Bano le este prieten foarte apropiat, având în vedere că Irina și Marius Vizer au fost prezenți și la nunta fiicei artistului italian, acesta a dezvăluit pentru VIVA! că este chiar nașul de botez al micuței Scarlett Maria.

„Vă mulțumesc mult pentru faptul că mă urmăriți constant și că mă iubiți, chiar dacă nu vin aici chiar atât de des. Eu am câțiva prieteni foarte buni în România. Marius Vizer, Cristi de la Dinamo… Eu, de altfel, sunt nașul fetei lui Marius Vizer (n. red. și al Irinei Nicolae, ex. A.S.I.A.)”, a declarat Al Bano într-un interviu acordat revistei VIVA!, anul trecut.

Al Bano este nelipsit de la petrecerile cuplului Irina și Marius Vizer. Le-a cântat la nuntă, dar și în fiecare an, la ziua fiicei lor.

Citește și: Irina Nicolae dezvăluie de ce a părăsit trupa A.S.I.A, după scandalul cu fostele ei colege: „Întotdeauna voi fi parte din grupul ăsta. Am fost dezamăgită…’

Citește și:„Mi se pare degradant și înjositor’. Irina Nicolae susține că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. Artista a răbufnit

Cum s-au cunoscut Irina Nicolae și Marius Vizer

Cine este Marius Vizer, soțul Irinei de la A.S.I.A.. Irina Nicolae și Marius Vizer sunt împreună din 2002 și fosta componentă a trupei A.S.I.A. a dezvăluit într-un interviu pentru VIVA! cum s-au cunoscut.

„Lui îi plăcea muzica mea de mult și ne-am cunoscut, în cele din urmă, la un concert pe care eu l-am susținut la Viena. Mi-a spus că „Liberta e melodia lui favorită… Mi-a propus atunci să devin ambasador al Federației de Judo, mie mi-a plăcut ideea și apoi chiar am compus imnul Federației„, ne-a declarat Al Bano.

Pentru Marius Vizer a fost dragoste la prima vedere și a făcut tot posibilul să o cucerească pe bruneta de la A.S.I.A. „Primeam flori peste flori si mesaje de la un admirator secret. N-am stiut multa vreme cine mi le trimite. Abia dupa cateva luni am aflat”, spunea Irina acum mulți ani.

„Marius m-a invitat sa bem cafeaua impreuna, intr-o dimineata, la un restaurant din Bucuresti. Acolo, am avut parte de una dintre cele mai mari surprize ale vietii mele. Inchiriase tot restaurantul, iar pe jos era asternut un covor de flori. Vorbise cu ospatarii sa puna orhidee. Atunci m-a cucerit!', a adaugat Irina Nicolae.

Anul trecut, Irina Nicolae și Marius Vizer l-au adus pe Al Bano la ziua fiicei lor

Anul trecut, pe 2 februarie, când a împlinit patru ani, Scarlett Maria Vizer a primit o petrecere luxoasă, cu invitați numai unul și unul. Celebrul Al Bano s-a numărat și el printre cei care i-au cântat „La mulți ani!' fetiței lui Marius Vizer.

Valentina Pelinel a postat atunci pe Instagram câteva fotografii de la ziua lui Scarlett, însă a preferat ca petrecerea de anul acesta să fie una discretă. „Sunt şi am fost un om fericit, dar venirea pe lume a micuţei mi-a adus împlinirea ca femeie, soţie şi mamă. Simt că avem multe de oferit şi cu siguranţă de primit„, spunea Irina.

Marius Vizer este un prieten apropiat al lui Vladimir Putin

Cine este Marius Vizer, soțul Irinei de la A.S.I.A.. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Irina Nicolae a rememorat cum l-a cunoscut personal pe Vladimir Putin, președintele Rusiei. Cei doi s-au întâlnit la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, prin intermediul soțului ei, Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

„Am cunoscut foarte multe personalități. L-am cunoscut și pe Putin, l-am văzut de foarte multe ori la competiții, e un pasionat al acestui sport. L-am cunoscut personal la Jocurile Olimpice de la Londra. Soțul meu avea o cameră de protocol unde veneau personalitățile după competiții sau în pauze.

Era nebunie mare cu Putin, oamenii se băteau să-l vadă, să-și facă poze, să dea mâna cu el. M-a sunat soțul meu și mi-a zis: „Unde ești?' Eram în cealaltă cameră de protocol. Mi-a spus să vin puțin în camera de alături și m-am dus. Atunci am dat prima oară mâna cu Putin. S-a mai întâmplat de atunci, da!', a declarat Irina Nicolae.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton