Cine este Maria Popovici de la Splash! Vedete la apă. A câștigat sezonul 2 iUmor

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Maria Popovici de la Splash! Vedete la apă. Maria Popovici face parte din lista concurenților de la Splash! Vedete la apă, din acest an. Tânăra a acceptat provocarea alături de partenerul ei și totodată colegul ei de breaslă, Alexandru Minculescu. Succesul ei a „explodat', după ce a câștigat sezonul 2 iUmor. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Popovici de la Splash Vedete la apă. Maria Popovici a acceptat să participe la Splash! Vedete la apă, gata să-și depășească limitele. Cu o nouă siluetă, după ce a slăbit considerabil, tânăra este mai pregătită ca oricând să arate ce poate, nu doar când vine vorba de stand-up comedy.

p1-4p1-4

Pe Maria Popovici o cunoașteți cu siguranță tot de la Antena 1, după ce, în 2016, a reușit să câștige sezonul 2 iUmor. De altfel, ea a fost prima femeie care a reușit să câștige competiția, prin talentul său incontestabil.

Citește și: Cine este Mario Fresh de la Splash! Vedete la apă.Are o relație cu Alexia Eram

Citește și: Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă.E îndrăgostit de o româncă

Citește și: Anna Lesko, fără lenjerie intimă la Splash! Vedete la apă:”Emoție și adrenalină!”

Citește și: Romică Țociu, la Splash! Vedete la apă:„Cea mai bună apă este şpriţul'

Cine este Maria Popovici de la Splash Vedete la apă

Cine este Maria Popovici de la Splash! Vedete la apă. Maria Popovici este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București (UNATC). Înainte de a deveni o faimoasă comediantă, ea a fost și actriță, vreme de cinci ani, în cadrul unui teatru independent. După ce și-a descoperit marea ei pasiune, succesul răsunător nu a încetat să-i bată la ușă. În prezent, este apreciată de mii de oameni, dovadă fiind numărul uriaș de urmăritori de pe Instagram.

Nici pe plan sentimental nu o duce mai rău. Maria Popovici se iubește cu un coleg de breaslă, foarte cunoscut și el în domeniu, Alexandru Minculescu. Cei doi împărtășesc așadar aceeași pasiune pentru stand-up comedy. Simțul umorului îi ajută pe amândoi să aibă o relație sănătoasă, fără certuri uriașe. Cei doi sunt împreună încă de când erau studenți, iar în prezent sunt soț și soție.

Maria Popovici de la Splash Vedete la apă a câștigat sezonul 2 iUmor

Cine este Maria Popovici de la Splash! Vedete la apă. Întrebată cum este viața alături de soțul ei, Alexandru Minculescu, tot comediant, Maria Popovici povestea mai demult că au învățat să se susțină unul pe altul. Fosta câștigătoare de la iUmor a explicat că deseori fac niște glume exagerate unul cu celălalt, iar unii le interpretează ca pe niște certuri. La mijloc nu este însă vorba despre nicio dispută.

„Grea. Într-un fel e bine că ne susținem și ne înțelegem. Dacă unul vine supărat acasă după un show, celălalt îl înțelege. Știi cum e: îl înțelegi pe cel de lângă tine, dar nu-l înțelegi 100% dacă nu ești în pielea lui, dar în cazul nostru. Când avem o problemă unul sau altul, ne înțelegem 100%. Dar viața cu un stand-up comediant mai implică și alte chestii.

Noi ne-am obișnuit să facem niște glume exagerate între noi, iar oamenii nu-și dau seama că glumim uneori sau glumele noastre sunt prea mult pentru unii. De exemplu, mergem la mama acasă și glumim, iar ea ne zice să nu ne mai certăm. În plus, intervine uneori și un fel de competiție. Nu în sensul rău. Dar dacă-l văd pe el că face mai bine ca mine într-o seară, mă uit la show și-mi zic: vreau și eu să fac așa, mă simt prost că nu am făcut și eu așa', a spus Maria Popovici pentru unica.ro, în 2020.

Maria Popovici de la Splash! Vedete la apă a slăbit considerabil

Cine este Maria Popovici de la Splash! Vedete la apă. Maria Popovici a făcut schimbări radicale în viața ei, în ultima vreme. A reușit să câștige lupta cu kilogramele și a slăbit considerabil, lucru ce poate fi observat cu ochiul liber. Pentru a ajunge la silueta de acum, ea s-a apucat serios de sport.

Dovadă sunt imaginile postate de ea pe Internet, în care le arată fanilor cum face exerciții fizice. Pe lângă asta, ea a povestit că a urmat tratamente de înghețare a țesutului adipos și de eliminare a sa, în mod treptat.

Care sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă

Pe lângă Maria Popovici, la Splash! Vedete la apă, mai praticipă și Otilia Bilionera, Mari Fresh, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura sau Natalia Duminică.

Jurații emisiunii Splash! Vedete la apă sunt Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova. Show-ul e difuzatîn fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton