Cine este Maria Ojică de la "SuperStar România". Are o poveste tristă de viață

 Dumitrache Laura
.

Maria Ojică a reușit să-i cucerească pe jurații emisiunii 'SuperStar', de la PRO TV. Artista, în vârstă de 21 de ani a trecut de primele două gale live și s-a calificat pentru a câștiga marele premiu al show-ului de talente. În cadrul emisiunii, Maria a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânăra artistă i-a impresionat pe telespectatori cu talentul său artistic, dar și povestea sa de viață i-a emoționat enorm. Maria Ojică este din Pașcani și a venit la SuperStar România pentru a le arăta și altora talentul muzical. Carla”s Dreams, Marius Moga, Raluka și Smiley au rămas uimiți de vocea Mariei, motiv pentru care care tânăra s-a calificat pentru a câștiga marele premiu.

Maria OjicaMaria Ojica

Cea de-a doua gală a emisiunii SuperStars România a avut loc vineri, 3 decembrie. Maria Ojică se numără printre concurentele care au încântat telespectatorii cu vocea sa. Tânăra a făcut o serie de dezvăluiri înainte de a intra pe scenă, emoționându-i pe fanii săi. Maria a a declarat că a fost umilită de multe ori din cauza faptului că părinții săi lucrează în piață.

Citește și: Mellina este noua concurentă Bravo, ai stil!.Cum a apărut în emisiune

Citește și: Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express.Ce s-a întâmplat la casting

Citește și: Când este finala Masked Singer România, sezonul 2.Care sunt cei patru finaliști

Citește și: Ana Maria Brânză și-a anunțat retragerea din sport:„S-a încheiat un capitol din viața mea'

Maria Ojica de la Superstar: „Cred că orice copil e dator părinților”

Maria Ojică a trecut de primele gale live și s-a calificat în lupta pentru marele premiu de la SuperStars România 2021. Înainte de a urca pe scenă, artista povestit că a fost umilită din cauza locului de muncă pe care îl au părinții ei. Tatăl și mama Mariei se ocupă cu agricultura și vând în piață.

Au fost foarte mulți oameni care comentează cum arăt și că părinții mei lucrează în piață. Cred că orice copil e dator părinților. Se ocupă cu grădina, tata plantează, mama e la piață zi de zi. Mă inspiră mama că e foarte puternică, niciodată nu a spus „nu'. Face mult prea mult pentru o femeie, pentru un om. Mi-aș dori să pot să fiu ca ea, dar nu cred că sunt destul de puternică să fiu ca ea. Să-i fac pe ei mândri, asta mi-am dorit toată viața', a dezvăluit Maria, potrivit Libertatea.ro.

Cine este Maria Ojica de la Superstar

Tânăra concurentă a cântat de mică în orchestra de muzică populară din Pașcani, după care a intrat la Liceul de Arte din Iași, unde a studiat canto. Maria Ojică a vrut să facă muzică încă de când era mică, făcând multe sacrificii pentru visul său. Artista a locuit singură de la vârsta de 15 ani și a absolvit liceul la Iași, fiind departe de părinții ei. Maria a făcut conservatorul un an la Iași, dar a renunțat după ce a avut o experiență neplăcută cu profesorii săi. Ulterior a decis să se înscrie la Facultatea de Geografie.

Maria a mărturisit că toată viața ei s-a luptat cu bullyingul, după ce copiii o jigneau din cauza faptului că avea kilograme în plus. Concurenta de la SuperStar Romania era ajutată de frații mai mari, pe care îi ruga să o ajute ca să poată merge la ore.

Ce au spus jurații emisiunii „SuperStar”

Marius Moga, Raluka, Smiley și Carlas Dreams s-au declarat surprinși de talentul Mariei. Cei patru artiști au fost uimiți de momentul concurentul și au avut câteva cuvinte de spus la adresa ei. 'Asemănarea e izbitoare. (…) Mie mi-a plăcut, tu cânți cu o sinceritate… dar a fost foarte important că eu te-am crezut. Ai cântat piesa cu mult drag, o înțelegi', a spus Carlas Dreams, potrivit Cancan.ro.

De asemenea, Raluka s-a declarat impresionată de Maria, comparând-o cu celebra artistă Adele. 'Maria, am vrut să mă ridic în picioare din primul moment în care ai cântat, dar am stat aici ca să nu stric ceva. Ai fost impecabilă, ți-a iesit perfect piesa asta'., a spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton