Cine este Mari Fica de la Survivor. Are peste 120 de medalii

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Mari Fica de la Survivor. O nouă concurentă a ajuns în Republica Dominicană, la Survivor România 2022. Mari Fica, pe numele ei complet Mariana Mădălina Fica, este noua colegă a Faimoșilor. Tânăra e determinată să câștige și speră să ajungă până în marea finală. Aceasta se laudă cu peste 120 de medalii câștigate în carieră. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ediția difuzată ieri, pe 13 martie 2022, telespectatorii Survivor România 2022 au avut parte de o nouă surpriză. Echipei roșii, cea a Faimoșilor, i s-a alăturat o nouă concurentă. Este vorba despre Mariana Mădălina Fica. Îi place să i se spună „Mari' și e hotărâtă să ajungă până în finală.

mari-fica-survivor-1mari-fica-survivor-1

Mari Fica este din Târgu Jiu, dar locuiește în București de un deceniu. Ea este de profesie sportivă. Noua concurentă de la Survivor este o cunoscută campioană la atletism, ce a câștigat peste 120 de medalii. Așadar, tânăra se poate lăuda cu o adevărată colecție la doar 28 de ani. Aceasta și-a descoperit pasiunea pentru sport încă de la o vârstă fragedă.

Citește și: CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor:„Bă, ești prost?'

Citește și: Ceartă aprinsă între CRBL și Zmărăndescu, la Survivor:”Păi cum să mă injuri pe mine?”

Citește și: Presa rusă de propagandă se folosește de celebra prezicătoare Baba Vanga:”S-a descoperit data la care se va termina războiul”

Citește și: Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme:„Mulți nu au crezut că o să reușesc'

Cine este Mari Fica de la Survivor

Mari Fica s-a apucat de gimnastică pe vremea când avea doar cinci ani. Ulterior, la 11 ani, ea a început să facă și atletism. În prezent, noua concurentă de la Survivor face parte din lotul național de seniori, proba 400 metri garduri. Recent, pe 26 februarie, ea a participat la un campionat național.

Mari Fica de la Survivor este și kenetoterapeut. S-a orientat către acest domeniu în anul 2012, atunci când a început Facultatea de Kinetoterapie. Chiar dacă mergea și la cursuri, ea nu a renunțat la pasiunea pentru sport. Mergea în paralel la antrenament și făcea și voluntariat în cadrul unei clinici.

Mari Fica, noua Faimoasă de la Survivor, e atletă

Mari Fica spune despre ea că e un sportiv care nu a practicat în condiții optime. A povestit cum dormea la locul de muncă peste noapte, iar a doua zi concura la campionatul național. Se descrie drept un om cu psihic puternic, care iubește competiția.

„Sunt un sportiv care nu a practicat în condiții optime. Mereu am mulți pacienți până la antrenament și reușesc să mănânc foarte puțin, cu pauze puține de masă.

Sunt un om care a dormit peste noapte la locul de muncă și a concurat a doua zi, luând o medalie la campionat national. Sunt un om la care psihicul puternic predomină și un om care iubește competiția și o face cu entuziasm', a declarat Mari Fica de la Survivor, potrivit perfecte.ro.

Mari Fica: „Survivor este o provocare'

De-a lungul timpului, Mari Fica a decis să investească majoritatea câștigurilor sale din sport în cursuri de recuperare medicală. Ea și-a surprins colegii de la Survivor încă din prima ediție, atunci când a intrat pe traseu. Aceasta i-a ajutat pe Faimoși să câștige la jocul de recompensă.

„Survivor este o provocare și îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de acum în colo. Vreau să câștig Survivor', a transmis Mari Fica, conform click.ro.

A doua concurentă intrată în concurs, în echipa Războinicilor, este Mihaela Stan.

Cine face parte din echipa Faimoșilor la Survivor

La fel ca în cazul Războinicilor, și în echipa Faimoșilor au avut loc mai multe eliminări. În prezent, după ce au venit noi concurenți, din echipa roșie fac parte Cătălin Zmărăndescu, Laura Giurcanu, Elena Chiriac, TJ Miles, CRBL, Natalia Duminică, Marian Drăgulescu și Mari Fica.

În această săptămână, TJ Miles l-a trimis pe CRBL pe Insula Exilului. Nu este pentru prima dată pentru cântăreț.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton