Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă. Regina controverselor

 Oana Pantazi
.

Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani se numără printre cei 12 concurenți care și-au anunțat participarea până acum la mult așteptatul show al Antenei 1. Artista se antrenează din greu și cu siguranță va face senzație… mai ales la capitolul look.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă. Margherita de la Clejani va fi una dintre cei 12 concurenți care participă la show-ul Antenei 1 și se pregătește deja pentru premieră, care va avea loc pe 13 august. Fiica celor doi reputați artiști este încrezătoare în forțele sale și deja și-a bucurat fanii de pe rețelele sociale cu aparițiile ei wow în costum de baie. Rămâne de văzut dacă va impresiona și în privința săriturilor în bazin la fel de tare…

11-18-111-18-1

Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă

Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă. Fără doar și poate, Margherita de la Clejani nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiica a doi reputați artiști – Viorica și Ioniță de la Clejani -, Margherita a moștenit talentul muzical al părinților ei, alături de care apare în concerte. Din păcate însă, tânăra artistă nu s-a evidențiat numai datorită talentului ei muzical… De-a lungul timpului, Margherita a fost implicată în mai multe scandaluri, tânăra șocând cu stilul ei de viață. Cel mai recent datează de anul trecut, atunci când fiica Clejanilor a intrat în atenția presei, după ce a făcut un accident. Atunci, în urma testului antidrog, s-a stabilit că Margherita consumase substanțe interzise.

La scurt timp însă, fiica celor doi artiști a fost implicată într-un nou scandal, fiind acuzată de agresiune asupra a două femei. De altfel, Margherita a reușit să șocheze de multe ori de-a lungul timpului, inclusiv din cauza postărilor de pe contul ei de socializare, multe controversate. Mulți internauți își amintesc de momentul în care a pozat cu tricolorul pe post de sutien sau pe o troiță dedicată eroilor, într-o poziție provocatoare…

După scandalul în care a fost implicat recent fratele ei, Fulgy, artista a reușit să rămână însă low profile… Iar acum Margherita este una dintre vedetele Splash!

Citește și: Margherita de la Clejani, regina controverselor! De la intervenții estetice până la dosar penal…

Citește și: Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. Acum este concurentă la Asia Express

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă. Are un trecut amoros controversat

Citește și: Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă. S-a căsătorit în secret

Citește și: Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă. La ce emisiune a mai participat

Câte operații estetice are

De-a lungul timpului, Margherita a ieșit în evidență de mai multe ori, cele mai comentate fiind, probabil, intervențiile de natură estetică pe care artista a ales să și le facă de la o vârstă fragedă, în pofida opoziției tatălui ei. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi și-a dorit un bust mai proeminent încă din adolescență și, în cele din urmă, și-a văzut visul cu ochii… Ulterior, tânăra și-a injectat și acid hialuronic în buze și susține că acestea sunt singurele intervenții la care a apelat.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze', a mărturisit Margherita.

Margherita, spectacol pentru fani la Splash! Vedete la apă

Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă. Credeați că doar Fulgy atrage atenția prin aparițiile sale? Ei bine, aflați că nici Margherita de la Clejani, sora acestuia, nu este mai prejos. Aceasta este una dintre concurentele care participă la „Splash! Vedete la apă!’, emisiune care revine la Antena 1, din toamnă.

Filmările au loc la bazinul olimpic de la Bacău, iar fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a publicat primele imagini de la acolo. Margherita de la Clejani se atrenează din greu pentru a face față săriturilor dificile din concurs. În plus, nici ținutele ei nu sunt de neglijat, aceasta alegând să poarte costume de baie care lasă aproape tot la vedere. Ba chiar, unul dintre costumele de baie nu-i acoperea deloc sânii. Costumul respectiv era foarte decupat în față, neacoperind sânii sub nicio formă. Totuși, fiica Clejanilor și-a acoperit sfârcurile cu plasturi…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton