Cine este mama copilului lui Mihai Bendeac. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

 Stamen Diana
.

Vestea că Mihai Bendeac va fi tată a luat pe toată lumea prin surprindere. Actorul a făcut anunțul la filmările de la iUmor, moment în care nimeni nu l-a crezut. Mihai Bendeac a dezvăluit și cine este mama copilului său, dar și ce sex are bebelușul.

Mihai Bendeac a dezvăluit la filmările pentru iUmor, că aflase în urmă cu două săptămâni că va deveni tată. „Acum două săptămâni (n.r. a aflat că va avea un copil). Vrei să fac eforturi să vă conving? (…) Nu are nicio relevanță pentru mine dacă mă credeți sau nu mă credeți', a spus Mihai Bendeac, după ce colegii de la iUmor nu crezut ceea ce au auzit.

Delia nu a crezut nicio clipă ce a spus colegul ei, mai mult vedeta a încercat să înțeleagă ce se petrece cu Mihai Bendeac.

„Nici el nu realizează foarte tare chestia asta. Mihai Bendeac va avea un copil! E foarte speriat. A încercat să facă evenimentul asta mare din viața lui unul mic, dar nu i-a ieșit', a  spus Delia.

Mama copilului lui Mihai Bendeac este o studentă care a venit de curând în București. Actorul va fi tătic de fetiță, iar pe micuță o va chema Letiția. „O să îl vizitez, stăm împreună în weekenduri. Mama e studentă, iar fetița o să stea la mamă. O să fie fată, o să o cheme Letiția. Chiar mi-am propus. Nu e iubita mea, e mama copilului meu', a dezvăluit Mihai Bendeac, la iUmor.

Citește și: 'Mihai Bendeac va fi tătic!'. Vestea care i-a lăsat pe jurații iUmor fără cuvinte

Citește și: Mihai Bendeac a avut o relaţie cu Sore. Motivul pentru care s-au despărţit foarte repede

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton