Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil!. Are un trecut controversat

 Cica Cristina
.

Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. A dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, dar acum se numără printre cele nouă concurente din sezonul 7 al show-ului de la Kanal D. Iată câteva detalii despre fosta asistentă TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities? După Anda Adam și Nicoleta Nucă, și-au anunțat participarea în competiție Ruxi, Sensy, dar și Mădălina Pamfile, în cel de-al șaptelea sezon, Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă!

Cine-este-Madalina-Pamfile-Bravo-ai-stil-1Cine-este-Madalina-Pamfile-Bravo-ai-stil-1

Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil? Mădălina Pamfile s-a numărat printre cele mai titrate asistente TV din România. Mult timp a fost asistenta prezentatorului Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos', de la Antena 1.

De asemenea, Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! a avut carieră de succes ca fotomodel și a făcut senzație încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat.

Are 28 de ani și s-a născut în comună Gugeşti, din judeţul Vrancea: „Când eram mică îmi plăcea să scriu, scriam poezii, mai ales pentru băieţi, desenăm destul de mult. În general, am înclinaţie spre literatură, spre creaţie, spre imaginaţie', povestea concurenta de la Bravo, ai stil! într-un interviu.

De ce s-a retras Mădălina Pamfile din showbiz

Mădălina Pamfile este mamă a doi copii. Fosta asistentă are două fetițe, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de micuțele ei, fiind o mamă și o soție devotată.

În prezent, Mădălina Pamfile este căsătorită cu un milionar albanez, pe care l-a cunoscut după ce a divorțat de Alin Bruno, bărbatul cu care a fost căsătorită până în anul 2017. Soţul meu nu este român şi nu îşi doreşte mediatizare', spunea ea la un moment dat.

Citește și: Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Cine este Anda Adam de la Bravo, ai stil!Controversele din viața ei

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Mădălina Pamfile s-a iubit cu Radu Mazăre

Mădălina Pamfile s-a lansat în showbiz, când abia împlinise 18 ani, în urma unei idile cu Radu Mazăre şi era alintată atunci, de presă, „eleva lui Mazăre’ pentru că, în acea perioadă, a făcut un pictorial în Playboy, în care avea rolul unei studente sexy.

E un subiect care a trecut. Cred că e prea devreme să te îndrăgosteşti la 18-19 ani. Poate am crezut că sunt îndrăgostită, dar mi-am revenit. Am avut ce învăţa de la omul acesta. Oricând ai ce învăţa de la un om mai mare ca tine, pornind de la cum să te îmbraci, cum să stai la masă, cum să mănânci, lucruri pe care un copil de 20 de ani n-ar putea să te înveţe. A fost o experienţă de viaţă şi atât. Dacă ne întâlnim ne salutăm, nu e nici o problemă', spunea Mădălina Pamfile despre relația cu fostul primar al Constanței.

Au urmat apoi prezentări de modă în lenjerie intimă şi poveşti de dragoste cu fotbalişti, printre care s-ar fi numărat Claudiu Belu Iordache, Gabi Matei, Stefan Nikolici, Alexandru Maxim și Cristian Daminuță.

Mădălina Pamfile a trecut printr-un divorț

În 2015 însă, norocul părea că i-a surâs din nou în dragoste. Astfel, fosta asistentă s-a căsătorit cu un tânăr afacerist din Timişoara, Alin Bruno. Mariajul nu a funcționat, fiind presărat cu numeroare despărțiri și împăcări. Astfel, doi ani mai târziu cei doi au divorțat.

La începutul anului 2018, fosta asistentă TV s-a afișat ea în mod oficial cu noul ei iubit, căruia i-a dăruit ulterior două fetițe.

De ce a acceptat Mădălina Pamfile provocarea Bravo, ai stil!

Mădălina Pamfile revine acum pe micul ecran cu forțe proaspete, pregătită să facă față celorlalte concurente în lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. 

Am acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată.

Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă', spune Madalina Pamfile, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton