Cine este Mădălina Lefter, concurentă în echipa lui Tudor Chirilă, la Vocea României. La 9 ani a reprezentat România la Eurovision!

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Lefter a ajuns până în gala live Vocea României, care va avea loc vineri la Pro TV. Tânăra de 21 de ani este în echipa lui Tudor Chirilă, iar succesul de care se bucură acum se datorează faptului că a început să cânte de mică în diverse festivaluri și concursului.

0dfcf65f-e74c-49e0-8696-3cafb424e85f0dfcf65f-e74c-49e0-8696-3cafb424e85f

Concurenta de la Vocea României a început să cânte de mică în festivaluri, concursuri, câștigând  diferite premii importante. Era considerată un copil minune al muzicii, căci la 9 ani a reprezentat România la Eurovision Junior.

La 10 ani făcea parte din bandul emisiunii În puii mei', iar la scurt timp după această a fost selectată să participe la concursul internațional Ti lascio una canzone' pe care l-a și câștigat. Acolo a avut ocazia să cânte în duet cu Anastasia sau cu Olivia Newton John. A început să facă turul emisiunlor în Italia, iar apoi a plecat într-un turneu în Statele Unite ale Americii.

Mădălina Lefter este din Iași, iar la 18 ani a plecat la Londra să studieze muzica, la University West London, secția de muzică, chiar dacă părinții săi nu au fost de acord cu acest lucru. Cu toate astea, Mădălina a hotărât să își pună planul în aplicare și-a făcut bagajul și s-a mutat.

Nu a vrut să le ceară ajutorul părinților și s-a angajat că să se descurce în capitală Angliei. A fost ospătăriță la o baza militară, muncea 12 ore pe zi.

Nu a trăit numai clipe fericite, căci viața în Regatul Unit este grea pentru străini. Uneori nu îi ajungeau banii nici să mănânce, însă nu le-a cerut niciodată ajutorul părinților.

Erau zile în care nu avea unde să stea, a fost un moment în care i s-au furat toate lucrurile, iar Mădălina trebuia să meargă și la facultate. Locuia cu mai multe persoane în casă căci nu își permitea o chirie mai bună așa că nu avea cum să cânte , să exerseze, căci îi deranja. Că să poată repeta intra în dulapul cu haine că să nu fie auzită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton