Cine este Luis Gabriel. Logodnica lui a pierdut unul dintre gemeni

 Laciu Andreea
.

Cine este Luis Gabriel. În anul 2020, a reușit să dea lovitura pe internet cu maneaua „Toate diamantele”. Deși nici măcar nu era vorba despre un videoclip ca la carte, ci despre o înregistrare video din studio, tânărul artist a cucerit rapid pe toată lumea. Acum are o carieră de succes, dar și o familie foarte frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A cucerit lumea manelelor cu un vibe nou, ce combină ritmul clasic cu stilul flamenco. Așa a adus ceva fresh pe piața muzicală din România și nu numai, căci Luis Gabriel este foarte ascultat și îndrăgit și în alte țări. Înregistrarea originală a piesei „Toate diamantele” are la acest moment peste 126 de milioane de vizualizări, un succes colosal.

cine-este-luis-gabriel-4cine-este-luis-gabriel-4

Cine este Luis Gabriel

Luis Gabriel Tudor, așa cum se numește în buletin, este un cântăreț român care combină manelele cu zona flamenco. Este bucureștean, este logodit cu o colegă de breaslă și are un fiu. Cântă de mai mulți ani, dar nu s-a gândit multă vreme să facă din asta o profesie.

După ce a absolvit liceul, a început să se ocupe de muzică tot mai serios. Este singurul din familie care face asta, dar părinții l-au înțeles și l-au sprijinit financiar și moral ca să ajungă acolo unde și-a dorit.

Cine este Luis Gabriel. De asemenea, și Ionuț Cercel a fost impresionat de talentul lui Luis Gabriel, așa că a luat legătura cu el și l-a îndrumat pas cu pas în acest domeniu, conform Fanatik.ro. A colaborat deja cu Bogdan de la Ploiești, dar și cu alți artiști îndrăgiți de la noi.

Citește și: Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție: „Nu am încetat niciodată să o iubesc'

Citește și: Codin Maticiuc se mută în casă nouă, înainte de nașterea celui de-al doilea copil: „Până acum eram foarte bine, dar…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu: „Fără nicio dietă..”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani: „Te iubește tata mult”

Și-a cerut iubita în căsătorie în timpul unui concert

Dacă în urmă cu doi ani, artistul dădea lovitura pe plan profesional, anul trecut și anul acesta s-a bucurat de cele mai frumoase momente din viața lui pe plan personal. În data de 6 august 2021, o cerea în căsătorie pe Haziran, iubita lui, în timpul unui concert. Chiar atunci când a cântat melodia care l-a consacrat, s-a oprit, i-a făcut o declarație de dragoste și i-a oferit un inel cu diamant și un buchet uriaș de trandafiri albi și roșii.

În luna decembrie 2021, Luis Gabriel și Haziran se bucurau de primul Crăciun în trei, iar acum trăiesc cu mare bucurie fiecare clipă petrecută alături de fiul lor, Joseph. Anul acesta, din păcate, și-au petrecut aniversarea logodnei despărțiți, dar asta nu înseamnă că s-au bucurat mai puțin amintindu-și de acea zi specială.

'Suntem separați, sărbătorim la distanță. Eu sunt la țară cu bebe, la bunici în vizită, iar el este în turneu. Chiar dacă am fost la distanță, am sărbătorit frumos, ne-am spus vorbe frumoase ca întotdeauna și sărbătorim când o să fim împreună', a declarat recent Haziran pentru Antena Stars, conform Spynews.

Luis Gabriel și Haziran au devenit părinți

Din păcate pentru ei, Harizan a suferit de sindromul geamănului pierdut. Așadar, dintre gemeni, doar micul Joseph a venit pe lume. Cei doi au decis să formeze oficial un cuplu într-o zi de toamnă, 19 septembrie, iar acum se iubesc chiar mai mult decât la început și au devenit și părinți.

'Urmează, dar uite că între timp a venit și bebe, urmează botezul și cred că peste un an, doi, vom face și nunta. Am ales, deja am stabilit totul, eu m-am ocupat mai mult decât soțul meu pentru că am mai mult timp la dispoziție.

El a fost și a vorbit la local, dar restul, tot ce ține de decor, de biserică, le-a lăsat pe mâna mea. La botez vor fi foarte mulți artiști. Am foarte mari emoții pentru că este primul eveniment special din viața noastră, și vreau să fie totul ca la carte. Cred că mă stresez mai mult decât o voi face la nuntă, sincer. Botezul trebuia organizat mult mai devreme, dar îmi era frică de pandemie', a mai declarat iubita lui Luis Gabriel pentru Spynews, în data de 7 august 2022.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton