Cine este Lucian Colareza de la Românii au Talent. Loredana a spus tot despre el!

 Lupescu Anca
.

Lucian Colareza vine la Românii au Talent. El a participat și la show-ul de talente Vocea României, în sezonul 4. Lucian Colareza este cântăreț, iar înainte de pandemia avea mare succes cu piese lui de dragoste, chiar și pe plan internaționa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În 2014, Lucian Colareza a participat la Vocea României, unde s-au întors toți, iar Loredana Groza i-a spus că este latino lover-ul perfect.

„Vocea României” m-a ajutat să urc o treaptă importantă în cariera mea. Am cunoscut oameni noi în domeniul muzicii, am deschis uși care poate în trecut mi se păreau imposibil de deschis. Este adevărat că, după acest concurs, a aflat mult mai multă lume de existența și vocea mea', a declarat Lucian Colareza, pentru Click.ro.

El a mai spus despre sine că cea mai mare bucurie a lui este să facă oamenii fericiți, fie că este prin muzică sau o vorbă bună.

„Sunt un om simplu, ambițios, sensibil, dar și puternic în același timp. Mereu am fost omul momentului și am trăit clipa la cea mai mare intensitate posibilă. Uneori, din acest motiv am câștigat, alteori am pierdut. Îmi place să îi ajut pe cei din jurul meu, iar cea mai mare bucurie a mea este atunci când pot să fac oamenii fericiți, fie că este prin muzică, printr-o vorbă bună sau o faptă bună', a mai spus Lucian Colareza, concurentul Românii au Talent.

descărcare-33-1descărcare-33-1

Întrebat dacă a avut emoții când i-a întâlnit pe jurați, Lucian a declarat:

„Emoții? Puțin spus. Oricât de bine ai cânta, când știi că te jurizează Andra, nu e ușor. Mi-a plăcut că Pavel Bartoș și-a amintit de mine, de „corazon” și de „sarmale”, am glumit împreună, iar Smiley m-a felicitat, spunându-mi că am evoluat față de momentul meu de la „Vocea României”. Mai multe despre reacțiile lor… vedem în această seară!', a mai spus el.

Lucian Colareza vine la Românii au Talent. Cu ce s-a ocupat în pandemie

Lucian Colareza urcă pe scena Românii au Talent. Înainte de pandemie, el avea multe spectacole, însă acum este nevoit să lucreze mai mult în studio. Și-a deschis o școală de muzică în Constanța și se ocupă de noi producții muzicale, în așteptarea unor noi evenimente și concerte.

„Lucrez la noi producții muzicale cu bunul meu prieten, columbianul Danny Mazo, cu încă un producător din Columbia foarte talentat, Javy Campuzano și, bineînțeles, cu echipa mea de la White Nights Studio (după părerea mea, cel mai tare studio din orașul Constanța).

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor. Sunt împreună de 19 ani!

Citește și: Mădălin Ionescu revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat contractul și ce emisiune va avea

Am lansat recent o piesă și cu Rumañol, care anul trecut a participat la „Românii au Talent”, am început să produc piese pentru alți artiști și sper să colaborez cu nume mari ale țării, precum și cu artiști de peste hotare. Din România, mi-aș dori enorm să fac un duet cu Andra. O apreciez foarte mult. Iar ca și artiști internaționali, aș dori o piesă cu David Bisbal sau Alejandro Sanz. Ei au fost modelele mele atunci când am început să studiez genul muzical pe care îl abordez', a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton