Cine este Liliana Ștefan, iubita și mama copiilor lui Dan Bittman

 Lupescu Anca
.

Liliana Ștefan este iubita a lui Dan Bittman și mama copiilor artistului. Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, cei doi sunt împreună mai bine de 25 de ani și au împreună trei copii. De-a lungul timpului, Dan Bittman a vorbit despre motivele pentru care nu vrea să se căsătorească, spunând că nici Liliana Ștefan nu își dorește așa ceva și că un act nu poate uni o familie, ci mai degrabă poate să o strice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liliana Ștefan nu este străină de lumea artistică. Cu toate că a preferat să stea în umbra partenerului ei, femeia este creatoarea proiectului dedicat copiilor și numit Cutiuța muzicală. Iubita lui Dan Bittman își dedică timpul acestor proiecte, dar și copiilor pe care îi are împreună cu artistul.

liliana-stefanliliana-stefan

Liliana Ștefan a colaborat cu mai multe vedete de top din România, precum Loredana, Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Angela Similea, ProConsul, ASIA, Natalia Barbu, Distinto.  Liliana are o experiență îndelungată în domeniu, făcând parte chiar din juriul Eurovision 2018.

De ce nu s-au căsătorit Liliana Ștefan și Dan Bittman

Dan Bittman a vorbit, în mai multe rânduri, despre căsnicie și despre faptul că nu simte nevoia să se căsătorească cu Liliana Ștefan, asta deși a fost femeia care i-a dăruit trei copii și au trăit mai bine de două decenii ca o familie.

'Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă', a povestit Dan Bittman. 

„Nu vedem verighetă pentru că într-un fel mie mi se pare o dată că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul?', declara fosta iubită a lui Dan Bittman.

De asemenea, aceasta a specificat că nu s-a visat niciodată mireasă și consideră că actul în sine nu solidifică relația, ci sentimentele partenerilor.

„Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm? Așa am fost eu. Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă.', a mai spus fosta iubită a lui Dan Bittman.

Dan Bittman ar fi avut o relație cu Monica Odagiu

Presa a scris la începutul anului 2020 că Dan Bittman ar avea o relație cu Monica Odagiu, o actriță cu 20 de ani mai mică decât solistul de la Holograf. Mai mult, cei doi s-ar fi mutat împreună, însă relația lor s-a terminat repede, iar Dan Bittman s-a mutat înapoi acasă, unde îl aștepta Liliana Ștefan.

Întrebată dacă cei doi formează sau nu un cuplu, blondina a negat afirmațiile și i-a asigurat pe toți că între ea și solistul trupei Holograf nu există decât o frumoasă prietenie.

„Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună. Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele.', a declarat Monica Odagiu.

Cum arată Liliana Ștefan, partenera de viață a lui Dan Bittman?

Liliana Ștefan are spectacole dedicat celor mici. De când cu pandemia, însă, lucrurile s-au schimbat. 'Secretul Pălăriei Fermecate' este spectacolul de anul trecut care s-a ținut la Palatul Copiilor și care s-a bucurat de un succes major. Încântată, partenera lui Bittman a postat la vremea aceea un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă. 

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor'. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Îl mai ții minte pe Raoul Bova, frumușelul din serialul „Caracatița'? Cât de mult s-a schimbat sex-simbolul la 49 de ani

'Sunt momente în care toată oboseala dispare ca prin farmec atunci cand luminile se aprind si muzica incepe. Sunt zeci de ore de repetitii, actorii care isi lasa la fiecare spectacol cate o farama din sufletul lor, sunt echipe de oameni care lucrează cu pasiune în spatele scenei. Toate astea pentru ca voi sa vedeti doar splendoarea! Azi am sărbătorit din nou copilăria si familia! Va multumim!', a notat Liliana Ștefan. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton