Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii. Locuiește în Irlanda

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii. Lavinia este una dintre concurentele de la Insula Iubirii 2022. În sezonul 6, ea și restul colegelor ei vor trece prin cel mai dur test al fidelității. Vor conviețui timp de 21 de zile alături de cele mai provocatoare ispite masculine, iar tentația se anunță a fi una mare. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii. Antena 1 le pregătește telespectatorilor o mega-surpriză! Filmările pentru Insula Iubirii tocmai s-au încheiat, astfel că sezonul 6 va fi difuzat curând pe micile ecrane. La fel ca în celelalte sezoane, show-ul s-a filmat în Thailanda și este găzduit de soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan.

lavinia-insula-iubirii-11lavinia-insula-iubirii-11

Spre deosebire de sezoanele anterioare, în cel ce urmează să fie difuzat la TV sunt alte ispite. Au avut loc schimbări atât în rândul celor masculine, cât și în rândul celor feminine. Bogdan Ionescu, un fost concurent, revine în emisiune în calitate de ispită. Rămâne de văzut cum îl va prinde acest rol.

Citește și: Cine este Bianca Patrichi, ispita de la Insula Iubirii.E nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea:”Deși mi-a promis că se va trezi odată cu mine…”

Citește și: Dan Negru, după ce a văzut serialul în care joacă președintele Ucrainei:„Prototipul pe care a fost construit actorul Zelenski…'

Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii

În total, la castingul pentru Insula Iubirii, sezonul 6, s-au înscris peste 1.000 de cupluri. Doar cinci dintre ele au trecut însă mai departe. Printre acestea se numără și perechea formată din Lavinia și Nagy (Reymond).

Așadar, Lavinia este una dintre concurentele de la Insula Iubirii din acest sezon. Ea și iubitul ei, Nagy (Reymond), au venit tocmai din Irlanda pentru a se înscrie. Între ei există o diferență mică de vârstă, de doar un an, ea fiind mai mare.

Lavinia, concurenta de la Insula Iubirii, locuiește în Irlanda

Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii. Potrivit comunicatului de presă oferit de Antena 1, între cei doi concurenți a avut loc o cerere în căsătorie „atipică', în două etape. De-a lungul relației, Lavinia și iubitul ei s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Au venit pe Insula Iubirii pentru a afla în ce relație se îndreaptă relația lor, iar dacă totul va fi bine, se vor căsători.

„Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani. Ei au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relaţiei lor. După o cerere în căsătorie atipică, în două etape şi mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis că Insula este testul suprem.

Participarea la emisiune le va răspunde la întrebarea care îi macină cel mai des – În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?’. Dacă vor pleca împreună de pe Insulă, vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie', se arată în comunicat.

Lavinia și iubitul ei sunt împreună de aproape 5 ani

Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii. Înainte ca Insula Iubirii, sezonul 6, să apară la televizor, Lavinia și Nagy au făcut primele declarații. Consideră că relația lor este presărată cu „de toate' și că această emisiune e o oportunitate pentru ca să-și demonstreze reciproc că se potrivesc.

„Relația noastră este presărată cu de toate: iubire, pasiune, nebunie, câte un pic din toate. Cred că este oportunitatea perfectă să ne arătăm unul celuilalt că ne potrivim', au declarat Lavinia și iubitul ei, în filmulețul de prezentare pentru Insula Iubirii.

Ce motto are Lavinia de la Insula Iubirii

Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii. De pe rețelele de socializare aflăm că numele complet al concurentei de la Insula Iubirii este Lavinia Pop. Aceasta are peste 1.000 de urmăritori, atât pe contul de Instagram, cât și pe cel de Facebook.

Laviniei de la Insula Iubirii pare că îi place mult să pozeze, chiar și în ipostaze sexy. Potrivit descrierii sale de pe Facebook, ea are și un motto. Acesta este: „I like the idea of craziness with discipline' – („Îmi place ideea de nebunie cu disciplină').

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă Antena 1, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton