Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

 Laciu Andreea
.

S-a aflat cine este, de fapt, Larisa Munteanu de la Burlacul. Concurenta a reușit să îl șocheze până și pe Andi Constantin, după ce a încercat să îl sărute de două ori. Surpriza însă abia acum a ieșit la iveală! Bruneta are un iubit acasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Larisa Munteanu s-a înscris la emisiunea Burlacul și a declarat că îl dorește pe Andi Constantin drept partener de viață. A apărut printre cele 25 de tinere din prima ediție, dar nu a primit trandafirul din partea fostei ispite masculine de la Insula Iubirii. În plus, a reușit să îl deranjeze pe Andi cu un gest neașteptat, atunci când a încercat să îl sărute de două ori.

Surpriza s-a aflat însă abia acum! Cu toate că la TV a spus că este singură, cei de la WOWbiz au dezvăluit că bruneta are un iubit acasă. Cu toate că este topită după bărbatul cu care are o relație, tot a făcut tot ce i-a stat în putință să îl cucerească pe Burlacul de la Antena 1.

Cine este Larisa Munteanu de la BurlaculCine este Larisa Munteanu de la Burlacul

Larisa Munteanu are iubit acasă

Se pare că bărbatul cu care se iubește acasă Larisa Munteanu îi face toate poftele. O răsfață fără să se gândească la costuri, iar dansatoarea își dorește ca relația lor să meargă mai departe.

'Larisa e mai îndrăgostită ca niciodată, și-a pierdut capul după el. Sunt nedespărțiți în această perioadă, de câteva luni încoace. O plimbă pe unde își dorește. Ea spune că vrea o vacanță, el îi face un cadou o vacanță în doi.

Merg la restaurante de lux, îi face cadouri care mai de care, nu îi refuză nimic și o răsfață și îi spune că o iubește. E clar, Larisa vrea să meargă cu relația cât mai departe, se simte și ea, în sfârșit, liniștită', afirmă o amică de-ale Larisei Munteanu, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

Citește și: Primele imagini cu concurentele de la Burlacul. Cine sunt fetele care se luptă pentru inima lui Andi Constantin

Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul

Bruneta s-a făcut remarcată în showbiz pentru talentul ei ca dansatoare. Este lipsită de inhibiții și a devenit rapid dansatoarea preferată a maneliștilor. S-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși de la noi, printre care și Stelian Ogică. Concurenta de la Burlacul a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, dar a avut parte de un scandal monstru cu tatăl fiicei sale, care a părăsit-o când era gravidă.

Ți-am citit scrisoarea și am văzut că ție îți plac fetele sincere și vreau să își dezvălui secretul meu. Eu am făcut închisoare, în Dubai, pentru că am fost prea sexi. Nu am făcut nimic rău', i-a mărturisit Larisa lui Andi Constantin, atunci când a ajuns în emisiunea de la Antena 1.

Larisa a avut probleme grave de sănătate, din cauza silicoanelor

Bruneta a povestit pentru un post de televiziune că a avut probleme serioase, în urma operației. A avut dureri foarte mari și s-a dus să facă investigații.

„Am început să am acum aproximativ 3 luni dureri foarte mari la sâni și am venit în România să-mi fac investigații. După ce am făcut investigațiile, am depistat că am un implant spart, cel stâng, iar cel drept era foarte deplasat. Pe lângă asta, am mai avut și 6 noduli sâni.Acum, cauza nu se știe. Mi s-a spus că mi s-au pus alte implanturi și m-am trezit cu altele', a declarat Larisa Munteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton