Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii. E sora geamănă a Dorianei Burean

 Borcilă Andreea
.

Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii. Sora geamănă a Dorianei Burean își caută jumătatea și speră că-și va găsi bărbatul ideal. În total, 14 concurenți participă la Casa iubirii de la Kanal D. 7 băieți și 7 fete au de gând să-și facă o relație serioasă alături de persoana potrivită. Inclusiv Larisa Burean, unul dintre participanți, este pregătită să-și întâlnească marea dragoste. Iată ce-și dorește Larisa Burean! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii. Larisa Burean se numără printre cei 14 concurenți de la Casa iubirii, noul reality-show de la Kanal D. Frumoasa blondină vrea să știe cum este să te îndrăgostești în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă a mai avut relații romantice până acum, Larisa Burean nu a cunoscut dragostea sinceră. 

larisa-si-doriana-bureanlarisa-si-doriana-burean

Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii. Larisa Burean are 23 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra s-a înscris la noul reality-show matrimonial alături de sora ei geamănă, Doriana Burean. Blondina are nevoie ca viitorul partener să nu-i fure întregul timp, ci mai degrabă să-i lase spațiu personal și pentru cei dragi. 

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii.Muncește de la 16 ani

Citește și: Ce cadou i-a făcut Flick soției sale, după ce a aflat că o să fie tată pentru prima oară: „M-am topit”

Citește și: Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii

Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii. Larisa Burean se consideră o fată amuzantă, care își face prieteni foarte ușor datorită felului ei deschis de a fi, scrie Kfetele.ro.

Defectul, crede ea, ar fi acela că este încăpățânată. A trecut printr-o relație de șase luni, însă capitolul e unul închis. Larisa Burean speră să-și găsească bărbatul ideal, lângă care să trăiască până la adânci bătrâneți. 

Motivul pentru care Larisa Burean participă la Casa iubirii 

Larisa Burean spune încrezătoare că nu a suferit din dragoste până acum. La fel ca sora ei geamănă, Doriana Burean, și Larisa a avut o relație amoroasă de câteva luni.

În schimb, motivul pentru care participă la Casa iubirii este că vrea să-și întâlnească jumătatea. Atât ea, cât și sora ei au o relație foarte apropiată, de aceea nu vor să schimbe nimic nici după ce se vor îndrăgosti de un potențial partener. 

„Dacă punem ochii pe același băiat, îl lăsăm pe el să decidă', a spus sora ei geamănă Doriana Burean la prima sa apariție, în Casa iubirii. 

Larisa ia în considerare faptul că bărbatul de lângă ea va trebui să îi acorde timp.

„Într-o relație, mă deranjează ca partenerul meu să nu fie atent la nevoile mele', a spus Larisa Burean, odată cu intrarea sa în Casa iubirii, potrivit Wowbiz.ro.

Când se difuzează Casa iubirii la Kanal D 

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

După debutul emisiunii la TV a fost lansat și spin off-ul acesteia, „Culisele iubirii', o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar show-ului „Casa iubirii'. Prezentatoarea de la „Culisele iubirii' e Bianca Comănici, fostă concurentă de la Puterea dragostei.

Andreea Mantea spune că îi va urmări pe concurenţi cu maximă atenţie, pentru ca aceştia să respecte regulamentul strict al emisiunii. 

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi  să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca , pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei', a declarat Andreea Mantea.

Sursă foto: Kfetele, Wowbiz, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton