Cine este Lady Panda de la Masked Singer. Inna a știut cine se afla sub mască

 Raiciu Adriana
.

Cine este Lady Panda de la Masked Singer. A avut loc o nouă demascare la emisiunea Masked Singer România. Juriul, dar și telespectatorii au fost surprinși să vadă cine era sub masca. Iată cine era, de fapt, Lady Panda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lady Panda de la Masked Singer. Joi seară, 25 noiembrie, a avut loc o nouă demascare. Telespectatorii, dar și juriul au putut vedea cine se ascundea sub masca lui Lady Panda.

masked-singer-5masked-singer-5

S-a aflat cine este Lady Panda de la Masked Singer. Este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Iată cine se ascundea sub mască.

Citește și: Alex Velea, demascare la Masked Singer. Pavel Bartoș: „A zburat și papagalul…

Citește și: Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România: „Nu sunt eu Muma Pădurii

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare: „Luptăm mai mult ca niciodată’

Citește și: Cine este noua iubită a lui Lino Golden. Primele imagini cu cei doi

Cine este Lady Panda de la Masked Singer

Iată cine este Lady Panda de la Maskes Singer. În urmă cu doar o seară, cea care a trebuit să renunțe la mască a fost Lady Panda.

De-a lungul competiției, Lady Panda i-a pus în mare dificultate pe telespectatori, dar și pe cei patru jurați. Iată ce spunea despre ea.

Nu este nimic mai drăguț pe lumea asta decât o ursulică panda! Nu este de mirare că atunci când ies pe stradă, atrag imediat privirile și toată lumea este fermecată de apariția mea. Cine ar putea să nu o iubească pe jucăușa, durdulia, amuzanta ursulică Panda? Nu mă confundați cu un animăluț de companie. Pe cât sunt de sensibilă și de drăguță, pe atât de repede mă apucă pandaliile și îmi arăt colții. Sunt o fetiță panda emancipată, care este în trend cu moda, îmi plac lucrurile fine și chiar pun mare, mare preț pe look-ul meu. E foarte greu să te remarci, dar și să fii un exemplu de urmat', a spus Lady Panda pe parcursul concursului.

Ei bine, jurații au putut afla, într-un final, cine se afla sub masca lui Lady Panda de la Masked Singer. Doar Inna a fost cea care a reușit să își dea seama, deși, la început, a fost pusă în dificultate. Jurata a optat între Alina Eremia sau Sore.

În cele din urmă, a rămas la Alina Eremia, iar răspunsul a fost adevărat. Lady Panda de la Masked Singer este Alina Eremia.

După ce s-a demascat, Alina a spus că se aștepta ca Horia Brenciu să fie cel care își dă seama: „Mă așteptam să se prindă'.

„Sunt tristă că plec”

Lady Panda de la Masked Singer sau Alina Eremia a făcut și primele declarații despre experiența din emisiune.

Experiența a fost foarte frumoasă! Sunt tristă că plec… au fost niște zile foarte frumoase petrecute aici. Super atmosferă cum rar întâlnești într-un proiect', a spus ea.

În momentul în care a aflat că Lady Panda era, de fapt, Alina Eremia, Horia Brenciu a decis să îi spună că este una dintre cele mai frumoase voci din țara noastră. Artista nu s-a putut abține și a început să plângă.

„Sunt foarte mândru și mă bucur tare mult că ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta', i-a spus Horia Alinei Eremia, moment în care artista a început să plângă.

Săptămâna trecută, la Masked Singer, au fost demascați Gemenii Dragoni. Aceștia s-au dovedit a fi Ecaterina Ladin și Mihai Rait.

sursă foto- Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton