Cine este Juno. Totul despre viața amoroasă a artistului

 Laciu Andreea
.

Cine este Juno. Artistul, pe numele său real Alex Stancu, este una dintre tinerele talente de pe scena muzicală din România. Pe plan profesional a avut succes atât în ipostaza de cântăreț, cât și în cea de actor, dar nu a fost la fel de norocos și pe plan personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Este pasionat de la o vârstă fragedă de muzică și de dans, iar perseverența i-a adus până la urmă succesul. Ambițios și muncitor, el le-a atras atenția celor din echipa lui Smiley, de la HaHaHa Production, cu care a început să colaboreze din anul 2016. Din păcate însă, pe plan sentimental lucrurile nu au stat la fel de bine, pentru că a trecut printr-o relație cu suișuri și coborâșuri, încheiată subit anul acesta.

juno-6juno-6

Cine este Juno

Juno, pe numele său real Alex Stancu, este în vârstă de 25 de ani. S-a născut în luna ianuarie 1997, fiind zodia Vărsător. Deosebit de ambițios, perseverent și creativ, și-a dat seama din copilărie că își dorește să facă muzică rap și să danseze. Și-a părăsit orașul natal, Constanța, ca să își urmeze visul, se arată pe site-ul HaHaHa Production. A folosit trăirile personale și experiențele proprii de viață ca să facă muzică și să scrie versuri.

Cine este Juno. În anul 2016, s-a alăturat echipei lui Smiley, iar în anul 2017 a colaborat cu acesta pentru melodia „Rara”. De altfel, acesta a fost un moment foarte important pentru Juno. El a dezvăluit, la acel moment, că este un vis împlinit pentru el. Atunci când era doar un puști de 12 ani, Alex Stancu dansa breakdance pe melodiile trupei Simplu, cu care s-a lansat Smiley.

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno:”Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a trecut Andreea Bălan peste desparțirea de George Burcea: „Mi-am făcut un grup suport, din 4 oameni”

Citește și: JO şi Juno, despre cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste: „De ce să nu recunosc?”

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul': „Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală'

De la muzică la actorie

Cine este Juno. Primul lui single, „Averile”, a fost lansat în data de 7 noiembrie 2017. Este o colaborare cu un alt artist de succes din gașca HaHaHa Production și anume Feli. Melodia conține un mix de rap și folclor românesc. Au urmat alte melodii de succes, dar și un rol într-un serial de la Pro TV.

Juno a jucat rolul unui elev de liceu în serialul Profu’, pentru care a cântat și soundtrack-ul. Mai exact, Alex Stancu a fost Nuni, un tânăr rebel și cu multă energie. El a dezvăluit că proiectul acesta i-a amintit de perioada liceului, în care a avut mult de furcă din cauza profesorilor exigenți.

Cine este Juno. „Un profesor de istorie s-a luat de mine că eram tuns zero în părți. Și s-a luat de mine că aveam un tricou larg cu un ancoeur super mare și mi-a zis că îmi iau straie femeiești', a povestit amuzat artistul, conform bzi.

S-a despărțit de Jo după patru ani de relație

Cine este Juno. După ce a lansat piesa „Caută-mă” împreună cu Jo, sau Ioana Anuța cum o cheamă în buletin, cei doi s-au îndrăgostit.

„Muzica ne-a adus împreună și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urma și alte proiecte în doi', spunea Juno la acel moment.

Cine este Juno. Cei doi s-au despărțit o perioadă, apoi s-au împăcat la începutul acestui an. Atunci, Juno a postat o fotografie senzuală din vacanță, anunțând că el și Jo sărbătoresc patru ani de relație. Din păcate însă, împăcarea nu a durat prea mult, iar ulterior au pus punct definitiv poveștii lor de iubire.

„Pe noi s-a pus multă presiune din partea celor din jur, ne-a afectat mult inclusiv faptul că ne-am afișat prea mult. Nu simțim să dăm vina pe unul dintre noi. Pur și simplu am dat pe afară, a fost prea mult de gestionat pentru noi la un moment dat. Am impresia că le-am făcut pe toate”, spunea Jo despre relația cu Juno, în exclusivitate pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton