Cine este Iustin Radu Câmpeanu de la Chefi la Cuțite 2023. Le-a dat autograf celor trei jurați

 Dumitrache Laura
.

Cine este Iustin Radu Câmpeanu de la Chefi la cuțite 2023. Iustin Radu Câmpeanu i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite 2023 și chiar le-a dat autograf. Tânărul este artist, dar în același timp este pasionat și de gătit. Află cine este Iustin Radu Câmpeanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iustin Radu Câmpeanu de la Chefi la cuțite 2023. Iustin Radu Câmpeanu a trecut de probele din bootcamp și a fost ales în echipa lui Florin Dumitrescu. Tânărul artistul a primit tunica gri și este pregătit să le arate tuturor cât de talentat este în bucătărie.

img-1-4img-1-4

Cine este Iustin Radu Câmpeanu de la Chefi la cuțite 2023. Ionuț Radu Câmpeanu, cunoscut ca Iustin este solistul trupei HVNDS și a reușit să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Mai mult, cei trei chefi i-au cerut un autograf. Află cine este și cu ce se ocupă Ionuț Radu Câmpeanu!

Citește și: Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite' și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…'

Citește și:Cine este Mariana Zinner de la Chefi la Cuțite 2023. Are o afacere cu bubble tea

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Adrian Hampu a fost eliminat din competiție

Citește și:Cine e Laurențiu Neamțu de la Chefi la Cuțite. A gătit pentru Céline Dion și Michael Jordan

Cine este Iustin Radu Câmpeanu de la Chefi la cuțite 2023

Iustin Radu Câmpeanu se numără printre cei 21 de concurenți de la Chefi la cuțite 2023. În vârstă de 33 de ani, Iustin Radu Câmpeanu s-a născut în București și este solistul trupei HVNDS. Tânărul este pasionat de gătit, motiv pentru care a decis să participe la Chefi la cuțite, sezonul 11. La preselecții, Iustin Radu Câmpeanu i-a surprins pe cei trei jurați, care i-au cerut autograf. După ce a trecut de bootcamp, artistul a fost ales în echipa lui Florin Dumitrescu.

„Sunt Radu Ionuț Câmpeanu, dar mulți oameni mă știu drept Iustin.Sunt producător de muzică și scriu piese, ca hobby-uri sunt pasionat de jocuri video, dar și de gătit. 

Personal nu văd a găti ca o sarcină, mi se pare că e un soi terapeutic. Așa cum e sunetul mi se pare că e și mâncarea. Combinație de sunete și combinație de condimente„, a declarat Iustin Radu Câmpeanu la preselectii.

Iustin Radu Câmpeanu: „Am dormit într-o scară de bloc”

Tânărul concurent de la Chefi la cutite a povestit că iubește să facă muzică, iar în trecut chiar a dormit într-o scară de bloc. Părinții lui Iustin Radu Câmpeanu locuiau în afara Bucureștiului, iar studiul de afla în oraș, iar de cele mai multe ori locuia la prieteni.

Când m-am mutat prima oară în București, eram adolescent, am mers pe shaorma, am mers pe fast food. Ai mei aveau casă în afara Bucureștiului, prietenii mei și tot ce se întâmpla era în București și îi mințeam pe cei de la studio că părinții îmi închiriază un apartament și pe ai mei îi mințeam că studioul îmi închiriază un apartament, dar eu dormeam pe la prieteni.

Am dormit o dată într-o scară de bloc, dar aveam tot timpul în ghiozdan câte două rânduri de haine. Igiena e pe primul loc.

E o asemănare între muzică și gătit. Dacă este bună vin oameni, dacă nu este bună nu te sună nimeni. Tatuajele pe care le am sunt în mare parte legate de zona muzicală pe care o aplic. În genul muzical pe care îl cânt, îl produc și mă simt cel mai bine', a mai povestit artistul.

Iustin Radu Câmpeanu le-a dat autografe juraților de la Chefi la cuțite

Iustin Câmpeanu a reușit să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Când s-au deschis ușile și l-au văzut pe artist intrând în platou, cei trei jurați i-au cerut autografe, impresionându-l pe Iustin Radu Câmpeanu.

Brigada mea?! Nu cred!', a exclamat Florin Dumitrescu care, mai apoi, i-a și cerut un autograf solistului trupei HVNDS. Nu fac asta prea des. Știu că tu o să ajungi mare rău de tot!'. Ulterior, și chef Bontea i-a cerut o semnătură: Vreau și eu! Nu pleca, dă-mi și mie aici unul'.Scărlătescu nu s-a lăsat nici el mai prejos: Eu vreau altceva. Scrie că e pentru Scărlătescu, 10 bilete gratuite!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton