Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu. Mama fostului prezentator TV l-a cunoscut: ”E bine educat”

 Stamen Diana
.

După ce a renunțat la televiziune, Răzvan Botezatu a recunoscut că are o altă orientare sexuală. Fostul prezentator de la Antena Stars s-a mutat în Germania și este foarte fericit. Mulți s-au întrebat cine este iubitul lui Răzvan Botezatu, însă a preferat de fiecare să își trăiască poveștile de iubire departe de ochii curioșilor.

Răzvan Botezatu este fericit că a găsit un bărbat cu care să împartă și bune și rele, iar acesta este genul de iubit pe care fostul prezentator TV și l-a dorit. Pentru că mulți s-au întrebat cine este iubitul lui Răzvan Botezatu, acesta a postat prima imagine cu ei doi, însă i-a acoperit o parte din față.

Iubitul lui Răzvan Botezatu nu vrea să apară public și preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii presei. Mama fostului prezentator de la Star Matinal l-a cunoscut pe neamțul cu care fiul ei are o relație și cu care vrea să se căsătorească.

„Nu ne-am căsătorit, cel puțin nu cu acte. Dar, trebuie să spun că mă simt ca și când aș fi căsătorit cu el. Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției. Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic. Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el', spune Răzvan Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Răzvan Botezatu a fost cerut în căsătorie

Fostul prezentator TV a fost cerut în căsătorie de iubitul lui și a zis marele DA. Anunțul neașteptat a fost făcut pe una dintre rețelele de socializare: ‘Am fost cerut în căsătorie’ .

La scurt timp după ce a făcut marele anunț, Răzvan Botezatu a postat prima imagine cu verigheta. Faptul că vedeta este cu un bărbat stârnit multe controverse printre fani, însă fostul prezentator TV nu a băgat deloc în seamă răutățile. Fericirea lui este mai presus de orice cuvânt urât pe care îl primește.

Citește și: Gestul extrem pe care Răzvan Botezatu l-a făcut pentru iubitul său

FOTO: Facebook

Cine-este-iubitul-lui-Răzvan-BotezatuCine-este-iubitul-lui-Răzvan-Botezatu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton