Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023. I-a fost parteneră de scenă, în concurs

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023. Iubita lui Theodor Andrei, artistul care a urcat pe scena Eurovision 2023, în semifinală, se numește Diana Colea și a făcut parte din show-ul partenerului ei, la competiția de muzică. Tânăra este studentă la Universitatea de Teatru și Cinematografie și apare în clipul lui Andrei Theodor, pentru piesei „D.G.T. (Off and On).

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023. Theodor Andrei este artistul care și-a încercat norocul pe scena Eurovision 2023. Cu toate că nu s-a calificat în finală, el a dat tt ce avea mai bun în acdrul competiției și a încercat să facă un show cât mai bun. Puțini știu că una dintre cele două dansatoare care au urcat cu el pe scenă, este chiar iubita lui. Theodor Andrei este într-o relație cu Diana Colea, o tânără studenta la UNATC și protagonista clipului pentru piesa „D.G.T. (Off and On), notează Adevarul.ro.

screenshot-2023-05-12-130801screenshot-2023-05-12-130801

Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023

Theodor Andrei a declarat într-un interviu, dedicat concursului Eurovision, că show-ul de pe scena de la Liverpool este conceptul TVR. Iubita artistului, Diana Colea, face parte din delegația României la Eurovision Song Contest 2023, și a urcat pe scenă alături de acesta în semifinală.

Citește și: Marcel Pavel, reacție dură după ce Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision: „Totul a lăsat de dorit. Un începător…'

Citește și: „Un show mai prost ca în finala românească”. Mihai Trăistariu, reacție dură la adresa TVR după ce Theodor Andrei a ratat calificarea României în finala Eurovision 2023

Citește și: Lista țărilor câștigătoare care vor merge în finala Eurovision 2023. România nu s-a calificat

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au afișat la petrecerea Sabinei, sora lui: „Când doi oameni se iubesc…”

Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu – totul înconjurat de energia de Rock’N’Roll. Ca orice iubire de genul acesta – începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war, declara artistul despre show-ul de la Liverpool.

Theodor Andrei, reprezentantul Eurovision 2023, criticat dur, după ce a ratat calificarea în finală

Din păcate, Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, nu s-a calificat în finală. Printre vedetele din România care au criticat prestația lui artistului, se numără: Mihai Trăistariu, Marcel Pavel sau Dan Negru. Prezenatorul Kanal D, Dan Negru, a lăudat în schimb reprezentantul Republicii Moldova, care a trecut mai departe în concurs.

„Dar mi-e rușine că în al doilea an consecutiv refuzăm mâna întinsă a Moldovei. Moldovenii au avut curajul să spună public Europei că București-Chișinău e totuna. Cântecul lor va rămâne un act de curaj al mesajului politic in muzică.

Noi le-am răspuns anul ăsta țopaind in engleză și îmbrăcați fistichiu. Toți știm ca TVR e goarna guvernului, a puterii politice, oricare ar fi ea. Însemnă că mesajul puterii politice românești ,dat prin TVR la Eurovision, e să țopaim când Moldova ne întinde mâna peste prăpastie!Nu poți să sari o prăpastie țopăind! Trebuie să ai curajul să faci un pas mare!’, și-a încheiat prezentatorul TV mesajul.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton