Miodrag Belodedici iubește din nou, la 55 de ani. Cine este iubita fotbalistului din Generația de Aur și ce planuri au cei doi: "Este mai bine să fii îndrăgostit decât să fii însurat"

 Lupescu Anca
.

Miodrag Belodedici are o relație stabilă cu o șefă de bancă. Cei doi s-au cunoscut la începutul anului 2020 și au mers împreună la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Dorinel Munteanu. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El a declarat că nu se însoară, asta pentru că îi place mai mult statutul de îndrăgostit, decât cel de bărbat însurat. 

'Da, este iubita mea. Sunt îndrăgostit, dar nu mă însor. Este mai bine să fii îndrăgostit decât să fii însurat. Sunt vesel, sunt bine… Iubita mea n-are treabă cu sportul', a spus Belo pentru Libertatea.

'Sunt divorțat. O să mă însor! E o situație pe care o tot amân. E la fel de 7-8 ani. Deși prietenii îmi spun că însurătoarea înseamnă că voi aveam mai mult păr alb în cap. Totul e perfect în viața mea, numai să mă însor. Atât mai am', a mai spus Miodrag Belodedici.

Au ieșit la restaurant cu Vlad Petreanu și soția lui

Belo nu s-a însurat, încă, dar este mai mult decât fericit alături de iubita lui. Cornelia ocupă o funcție importantă la una din cele mai mari bănci din România, fiind Supervizor la Directia Controlling Risc a instituției bancare. De altfel, iubita lui Miodrag Belodedici lucrează la aeeași bancă de 24 de ani. 

De-a lungul timpului, Cornelia a fost ofițer de credite, senior corporate risk manager și șef birou monitorizare împrumuturi. Înainte de a se angaja la bancă, actuala iubită a lui Miodrag Belodedici a lucrat, între 1993 și 1996, ca economist la Ministerul de Finanțe. Recent, Belo și Cornelia au ieșit la restaurant cu Vlad Petreanu și soția acestuia, Ionela Năstase, potrivit wowbiz.ro 

Miodrag Belodedici, care a câștigat de două ori Cupa Campionilor Europeni, cu Steaua și Steaua Roșie Belgrad, a fost căsătorit cu Sandra Macovescu, fiica fostului ministru de externe comunist George Macovescu. Cei doi s-au însurat la începutul anilor 90. In 1997 s-a nascut fetita lor, Zandalee, dar cei doi au divorțat în 2001.

Sandra Macovescu si-a refacut viata la Valencia, alaturi de un spaniol mai tanar, alaturi de care si-a petrecut mai multe vacante la Ibiza si la St. Tropez. 

images-10images-10

De la separarea de Sandra, Belodedici nu s-a afișat alături de o altă femeie, prima cu care își asumă relația fiind Cornelia, care va împlini 51 de ani în septembrie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton