Cine este iubita lui Mihai Zmărăndescu de la Survivor 2023. Alexandra i-a dăruit un băiețel

 Dumitrache Laura
.

Cine este iubita lui Mihai Zmărăndescu. Faimosul de la Survivor România 2023 și-a construit o familie frumoasă alături de Alexandra, iubita sa. Mihai Zmărăndescu, în vârstă de 23 de ani, a devenit tată pentru prima oară, după ce iubita sa a adus pe lume un băiețel. Iată cine este Alexandra, iubita lui Mihai Zmărăndescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubita lui Mihai Zmărăndescu. Mihai Zmărăndescu este fiul cel mai al luptătorului Cătălin Zmărăndescu, care a participat la Survivor România 2022. Mihai Zmărăndescu a intrat în echipa Faimoșilor și vrea să își testeze limitele în jungla dominicană.

iubita lui zmaraiubita lui zmara

Cine este iubita lui Mihai Zmărăndescu. Alexandra a născut un băiețel anul acesta, la începutul lunii ianuarie. Mihai Zmărăndescu și iubita sa au devenit părinți pentru prima oară. Alexandra și Mihai Zmărăndescu trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, cei doi logodindu-se în 2022 la Paris.

Citește și: Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023. Faimosul i-a adresat cuvinte dure și gesturi obscene: „Ești leșinat! Nu te pune cap în cap cu mine'

Citește și:Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

Citește și:Cum își răsfață Dan Capatos soția, după 23 de ani de căsnicie”Ei îi plac lalelele. De fiecare dată a avut locul ei special”

Citește și:Kate Middleton, îmbrăcată în uniformă militară de Ziua Forțelor Armate. Imagini inedite cu ea, pe câmpul de luptă

Cine este iubita lui Mihai Zmărăndescu

Mihai Zmărăndescu este concurent la Survivor România 2023, făcând parte din echipa Faimoșilor. Fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 23 de ani, și-a construit o familie minunată cu Alexandra. La începutul anului, Alexandra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au botezat Patrick.

Mihai Zmărăndescu și Alexandra sunt împreună de mulți ani, iar în 2022 s-au logodit la Paris. Alexandra este alături de Mihai Zmărăndescu și îl sprijnă de fiecare dată. În timp ce luptătorul MMA se află în Republica Dominicană, Alexandra are grijă de fiul lor și speră ca iubitul ei să rămână puternic. Frumoasa brunetă este activă în mediul online și monitorizează și contul de Instagram al iubitului ei. Potrivit imaginilor din mediul online, Alexandra este pasionată de sporturile de iarnă. Atunci când are ocazia, iubita lui Mihai Zmărăndescu face snowboarding.

Cum a cerut-o în căsătorie Mihai Zmărăndescu pe iubita sa

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alexandra, anul trecut la Paris. Cei doi au mers în vacanță, iar Mihai Zmărăndescu a ales un cadrul special pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Faimosul și Alexandra s-au apropiat de turnul Eiffel, iar Mihai i-a pus marea întrebare. Cei doi au sărbătorit momentul la un restaurant luxos. 'A spus 'DA', a scris Mihai Zmărăndescu pe Instagram la acel moment.

Mihai Zmărăndescu are grijă de mama și sora lui

MIhai Zmărăndescu nu mai comunică cu tatăl său, luptătorul MMA Cătălin Zmărăndescu. Între cei doi au avut loc numeroase scandaluri, iar cel din urmă a spus că nu vrea să mai vorbească cu fiul său. Mihai Zmărăndescu are grijă de sora și mama lui, după ce părinții lui au divorțat.

Am grijă de soția mea, o să am grijă de copilul meu, n-am avut timp până acum să am grijă de el. Am grijă de mama mea, de sora mea.Asta trebuie să facă un bărbat. Să fie stâlpul familiei. Și indiferent de câte soții are la viața lui, suma copiilor pe care îi are înseamnă familie. Deci, din punctul meu de vedere, asta trebuie să facă un bărbat. Dacă el atât a putut în viață, ăsta a fost nivelul la care a putut să ajungă.', a dezvăluit Mihai  în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton