Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

 Oana Pantazi
.

Ionuț Belei este un tânăr sensibil și foarte îndrăgostit… Iată cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite și ce planuri de viitor au cei doi, planuri care se vor materializa mult mai repede dacă el va câștiga cometiția, așa cum și-a propus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite este, cu siguranță, unul dintre motivele importante pentru care el își dorește să câștige show-ul. La 26 de ani, Ionuț Belei este pe cale să-și construiască un viitor strălucit. Tânărul din Gura Humorului are, la 26 de ani, toate șansele să câștige cea mai faimoasă competiție de cooking, iar cu această ocazie ar putea scurta distanța dintre el și Sabina. Până acum, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite nu l-a văzut foarte des, deoarece el lucra în Germania, în timp ce ea este studentă la Cluj…

Ionuț s-a întors însă în țară pentru a participa la Chefi la cuțite, unde nu doar că a primit Cuțitul de aur, ci a ajuns și în finală, în echipa lui Sorin Bontea. Acum, tânărul bucătar se luptă pentru marele premiu cu Roxana Blenche și Maria Șandru. Deși este extrem de talentat și apreciat de chefi, Ionuț nu se bucură însă și de aprecierea tuturor colegilor săi, care îl consideră arogant.

iubita-ionut-belei-chefi-la-cutite-1024×520-1iubita-ionut-belei-chefi-la-cutite-1024×520-1

Iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite e studentă la Cluj

Cu toate acestea, Ionuț Belei are și o latură sensibilă, pe care nu se sfiește să o arate nici măcar în social media. Iubita lui Ionuț este cea care îl face pe concurent să zâmbească altfel, scoțându-i în evidență sensibilitatea. Cel puțin asta se vede în postările de pe contul lui de socializare, unde Ionuț pune adeseori postări cu Sabina.

„Mi-ai fost alături atunci când nimeni nu credea în mine! Te iubesc!', este doar una dintre declarațiile emoționante pe care Ionuț i le face iubitei sale pe conturile de socializare.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc”, la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă: „Ea vrea doar să plece acasă!'

Încă puțin și ne mutăm împreună

Până acum, cei doi îndrăgostiți au avut o relație la distanță, iar asta deoarece Ionuț a lucrat, pânărecent, ca bucătar în Germania, iar în cei trei ani de când sunt împreună au avut o relație la distanță.

„E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România', mărturisea Ionuț.

În pofida distanței, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite i-a fost mereu alături și l-a însoțit și încurajat încă din preselecții. Dacă va avea șansa să câștige concursul, Ionuț nu se va mai întoarce în Germania, iar Sabina îi va fi aproape mereu, așa cum își dorește.

Electricianul devenit bucătar

Chiar dacă acum este un bucătar apreciat, pentru Ionuț Belei nu a fost ușor la început. Singur, într-o țară străină, fără să cunoască limba, tânărul a traversat momente dificile… Asta cu atât mai mult cu cât avea o cu totul altă profesie când s-a apucat de bucătărie. În plus, familia, dar și iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite erau în România…

„Trebuia să merg în construcții, eu am diplomă de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic. Rra igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.”, mărturisea el.

Chiar dacă avea experiență ca ospătar, Ionuț Georgel Belei nu putea lucra pe post de chelner pentru că nu știa limba. Astfel, a început cu spălatul vaselor în bucătărie. În timp, a stat pe lângă bucătari experimentați și a deprins meseria, astfel că este deja bucătar de 7 ani.

Până recent Ionuț Belei a lucrat la un restaurant cu specific mediteranean din Heppenheim, un oraș de lângă Frankfurt, care s-a închis pe vreme de pandemie.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton