Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4. A lucrat ca barman

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4. Casa Mireasa și-a deschis larg ușile pentru un nou concurent. Un alt tânăr a pășit cu entuziasm pragul competiției, sperând să-și întâlnească marea dragoste. Ionuț Iacob este foarte hotărât și a mărturisit că este pregătit chiar și de căsătorie, dacă își va găsi aleasa inimii. Iată tot ce nu știai despre el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4. Concurenții emisiunii Mireasa, din sezonul 4, i-au impresionat deja pe telespectatori prin poveștile lor de viață. Emisiunea le oferă în continuare șansa și altor tineri dornici să se înscrie să-și găsească jumătatea. Ionuț Iacob este noul concurent al show-ului matrimonial și se declară pregătit să se însoare.

i1-14i1-14

Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4. Așadar, Ionuț Iacob este cel mai nou concurent de la Mireasa. La 24 de ani, tânărul se declară o fire hotărâtă și este sigur pe el. Speră să aibă noroc în iubire de această dată și că-și va găsi partenera ideală în cadrul competiției. La final, dacă își va atinge scopul, el este gata să facă și nunta.

Citește și: Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4.A participat și la Puterea dragostei

Citește și: Cine este Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4.A fost logodită

Citește și: Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4:„Nu poți să renunți…'

Citește și: Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare cu executare.Ce pedeapsă au primit

Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4

Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4. Ionuț Iacob este de loc din Galați. Este zodia Pești și a precizat încă de la intrarea în competiția Mireasa că e pregătit să facă pasul cel mare. Deși la început a recunoscut că are emoții, se declară, în general, o fire hotărâtă, care știe ce vrea de la viață.

„Sunt foarte emoționat, ce-i drept. Sunt din Galați, am vârsta de 24 de ani. Am venit la emisiune, probabil să mă și căsătoresc. Chiar îmi doresc să fac acest pas, este un pas destul de mare pentru mine. Chiar îmi doresc acest lucru.', a declarat Ionuț Iacob la Mireasa, conform a1.ro.

Ionuț Iacob de la Mireasa nu e însoțit de mama lui în competiție

Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4. Ionuţ Iacob a pășit în casa Mireasa singur, fără mama lui. Tânărul i-a justificat absena, spunând că cea care i-a dat naștere nu a putut să-l însoțească din cauza job-ului. A promis însă că în aproximativ o săptămână va veni o femeie să-i fie alături.

„Din păcate, am venit singur. Mama nu a putut să mă însoțească la această emisiune din cauza jobului. Din păcate, nu ne primește cu tatăl, probabil aș fi venit cu el.

O să vin însoțit de cineva, doar că doamna Elena, cea cu care trebuia să vin, în urmă cu câteva zile a descoperit că are câteva probleme de sănătate și a dorit să le rezolve. După o să intre, cam într-o săptămână o să am o mamă în casă.', a completat noul concurent de la Mireasa.

A lucrat ca barman

Ionuţ Iacob și-a dorit atât de mult să intre în casa Mireasa, încât a renunțat la meseria lui. Noul concurent din show-ul matrimonial a povestit că și-a dat demisia de la postul de barman pentru a putea participa în competiție.

„Am lucrat ca barman la un restaurant, doar că mi-am dat demisia să pot veni la această emisiune. Sper să fie un scop destul de interesant.

Chiar îmi doresc să găsesc pe cineva în acestă competiție. Cred că este o experiență și o etapă destul de interesantă, de asta am venit aici', a povestit Ionuț Iacob de la Mireasa.

Ce mesaj are Ionuț Iacob pentru ceilalți băieți de la Mireasa

Ionuţ Iacob a transmis că spera ca băieții din casa Mireasa să se teamă de el și să-l privească ca pe o amenințare, pentru că pregătit să lupte pentru fete. Se consideră o fire norocoasă și are de gând să dea tot pentru a-și cuceri aleasa.

„Sincer, îmi doresc ca băieții să se teamă de mine. Sunt puțini delăsători, chiar au fete destul de frumoase și cred că nu luptă pentru cucerirea lor. De asta am și venit, să le atrag atenția băieților.

Tind să cred despre mine că sunt o persoană destul de norocoasă. Zodia (n.r. Pești) mă caracterizează foarte mult', a mai transmis el.

Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Mireasa

Sezonul trecut a fost câștigat de Liviu și Maria. Astfel, ei sunt cei care au plecat acasă cu premiul uriaș, în valoare de 40.000 de euro. Deși relația lor a fost una controversată, trecând prin multe certuri și neînțelegeri, în final, dragostea lor a învins. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar în finala emisiunii s-au și căsătorit.

„Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată, i-a spus Liviu Mariei, în finala emisiunii Mireasa, din sezonul al treilea.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton