Cine este Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii. A fost căsătorit

 Raiciu Adriana
.

Cine este Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii. Un nou cuplu a pășit la Insula Iubirii, sezonul 6, după ce Bogdan și Celia au decis să părăsească emisiunea. Ionuț Bârlădeanu și Katy( Catrinela Cursaru) au acceptat provocarea de a face parte din acest sezon și de a-și testa relația. Iată cine este noul concurent și ce se știe despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii. În ediția de luni seară, Bogdan și Celia s-au întâlnit pentru prima dată de la începerea emisiunii și au decis să plece acasă împreună. Concurentul a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, sub privirile lui Radu Vâlcan. Răspunsul tinerei a fost unul pozitiv, iar aceștia au hotărât să-și continue povestea de iubire acasă. Astfel, un nou cuplu a venit la Insula Iubirii.

ionut-barladeanu-insulaionut-barladeanu-insula

Cine este Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii. Ionuț Bârlădeanu și Katy( Catrinela Cursaru) au acceptat provocarea de a face parte din acest sezon și de a-și testa relația. Iată cine este noul concurent și ce se știe despre el!

Citește și: Cuplurile de la Insula Iubirii 2022.Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana:„Nu mi s-a părut ok

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și; Alina Vîlcu de la Visuri la Cheie, despre accidentul grav prin care a trecut:„S-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă

Cine este Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii

Noul cuplu de la Insula Iubirii este format din Catrinela Cursaru (32 de ani) și Ionuț Bârlădeanu (45 de ani). Cei doi au pășit pe insulă cu un singur scop: de a-și testa relația, despre care spun că este una destul de deschisă. Sunt de șase ani împreună și împart chiar și aceeași meserie, amândoi fiind barmani.

Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii este din Brașov și a mai fost însurat. Despre relația anterioară declară că a fost cea mai lungă pe care a avut-o până acum.

Eu sunt Bârlădeanu Ionuț și sunt din Brașov. Am 45 de ani și sunt barman. Eu am fost însurat și a fost cea mai lungă relație. Suntem ok, pe aceeași lungime de undă, sunt statornic', se prezintă Ionuț Bârlădeanu.

Cu actuala iubită, Catrinela, s-a cunoscut tot într-un bar, în urmă cu mai mulți ani. Concurenta de la Insula Iubirii se afla cu prietenele ei, moment în care Ionuț a observat-o și a abordat-o. De atunci, cei doi amorezi sunt împreună, însă totuși există momente când își pun întrebări în legătură cu relația lor.

„Eu m-am întrebat mereu de ce m-am îndrăgostit de el, a fost însurat, e bătrân. Ce ai văzut la el?', se întreabă Katy.

„Suntem într-o relație foarte deschisă'

Au pășit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă adevărul este că Ionuț Bârlădeanu și Catrinela susțin deja că au o relație deschisă.

„Suntem într-o relație foarte deschisă', declară amândoi.

Rămâne de văzut dacă vreunul dintre ei va cădea în plasa unei ispite și dacă relația lor va trece testul infidelității.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton