Cine este Ioana Abur, din serialul Lia. Și-a făcut debutul în actorie în filmul "Liceenii"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Ioana Abur, din serialul Lia. Ioana Abur este noua actriță care va parte din distribuția serialului produs de Ruxandra Ion. Începând de astăzi, telespectatorii o vor putea urmări pe actrița Ioana Abur în rolul Elenei Maxim. Află cine este Ioana Abur!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ioana Abur, din serialul Lia. Ioana Abur va face parte din distribuția serialului Lia-Soția soțului meu, de la Antena 1. Actrița o va interpreta pe Elena Maxim, o deținătoarea a unei agenții de impresariat fotomodele.

lili

Cine este Ioana Abur. Ioana Abur se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. După ce a făcut parte din distribuția serialului Adela, Ioana Abur va apărea pe micile ecrane în noua telenovelă Lia-Soția soțului meu. Iată ce personaj va interpreta actrița!

Citește și: Alecsandru Dunaev revine pe micile ecrane, în serialul „Lia-Soția soțului meu”. Ce rol va interpreta

Citește și:Alecsandru Dunaev revine pe micile ecrane, în serialul „Lia-Soția soțului meu”. Ce rol va interpreta

Citește și:Cine este Carmen Ionescu, din serialul Lia. Actrița a făcut un rol memorabil și în Adela

Citește și:Kira Hagi este susținută de familie în meseria de actriță: 'Sunt cei mai mari fani'. Fiica lui Gică Hagi joacă în serialul 'Lia'

Cine este Ioana Abur, din serialul Lia

Ioana Abur este noua actriță din serialul Lia- Soția soțului meu. Vedeta este absolventă a UNATC, promotia 1994, la clasa lui Dem Rădulescu. Ioana Abur a devenit faimoasă după ce a jucat în filmul Liceeenii, în anul 1987.

Anul trecut a jucat un rol important în serialul Adela, de la Antena1, iar acum revine pe micile ecrane cu un nou rol în serialul Lia. Ioana Abur va apărea pentru prima dată în serialul Lia în această seară, iar telespectatorii o pot urmări în rolul Elenei Maxim, o producătoare a unei agenții de impresariat fotomodele.

Ioana Abur: „Abia aștept”

Ioana Abur este încântată să joace un rol în serialul Lia-Soția soțului meu. Actrița se va aventura alături de colega ei Ioana Blaj, din serialul Adela , dar de această dată vor fi rivale.

„Sunt foarte fericită şi onorată să fac parte din noua productie marca Ruxandra Ion, născută din aceeaşi pasiune pentru poveşti frumoase, pline de iubire şi emoţie şi în care oamenii se regăsesc. Ma simt privilegiată să joc alături de actori talentaţi, mulţi dintre ei prieteni dragi, cu care m-am mai intersectat de-a lungul timpului şi în alte proiecte.

E foarte simpatic, de exemplu, să mă găsesc faţă în faţă cu Ioana Blaj, cea mai bună prietenă a mea din Adela, de data asta în tabăra adversă. Elena Maxim, personajul meu, e o femeie puternică, independentă, cu simţul umorului, care a ajuns să conducă o afacere de succes prin propriile puteri. Elena are fler, intuiţie şi nu se teme de nimeni şi de nimic. Abia aştept să mă aventurez în lumea ei şi să mă las de forţa şi de încrederea pe care le degajă!’, a declarat Ioana Abur.

Ioana Abur a trăit o mare dramă

Ioana Abur ascunde o mare tristețe. Tatăl actriței a făcut închisoare în perioada comunistă a muncit la construirea canalului Dunăre-Marea Neagră și i s-a înscenat ceva pentru a fi arestat. La acea vreme, familia actriței a suferit foarte mult, iar tatăl acesteia nu vrea să își amintească lucrurile oribile prin care a trecut. Ioana Abur a ales să devină actriță pentru că teatrul i-a oferit posibilitatea să se exprime liber. Ioana Abur este căsătorită și are o fiică.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton