Cine este Ilona Brezoianu. E prietenă și colegă de scenă cu Mihai Bendeac

 Lupescu Anca
.

Cine este Ilona Brezoianu. Ilona Brezoianu este un personaj cunoscut în showbiz-ul românesc. De-a lungul carierei sale, actrița a bifat mai multe reușite, făcând parte din mai multe proiecte de succes, cum ar fi emisiunile iUmor, X Factor, Neatza de Weekend, Te cunosc de undeva, Stand-up Revolution și Poftiți pe la noi. Astfel, artista a demonstrat că nu se teme de provocări nici când vine vorba de scenă, dar nici de televiziune. Iată tot ce nu știai despre Ilona Brezoianu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ilona Brezoianu. Ilona Brezioanu e cunoscută atât ca actriță, cât și ca om de televiziune. Publicul a îndrăgit-o încă de la prima ei apariție, datorită charismei sale. În al noulea sezon X Factor, difuzat acum 2 ani, vedeta a intrat în culisele emisiunii pentru a afla detalii picante. În timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei au căutat factorul X la Antena 1, cei de acasă au avut astfel posibilitatea să intre în culisele emisiunii, cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu.

Ilona-Brezoianu-1-1-1170×978Ilona-Brezoianu-1-1-1170×978

Cine este Ilona Brezoianu. Cunoscută pentru rolul secretarei Flori din serialul de comedie Mangalița, de la Antena 1, sau după ce i-a dat emoții lui Mihai Bendeac într-un roast acid la iUmor, actrița Ilona Brezoianu are o carieră bogată la cei 32 de ani. Actriță de film, teatru, ancorată în sfera online și generatoare de conținut extrem de apreciat pe rețelele de socializare, din toamna lui 2020, a putut fi văzută, pe Antena 1, în cadrul unui proiect inedit.

„Ideea de face eXtra Factor m-a atras foarte tare, pentru că îmi doream să ajung în culisele unui show muzical, eu fiind pasionată și de muzică. Aș vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenți, jurați și tot ceea înseamnă mașinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult și abia aștept să vedeți ce o să iasă!', a povestit Ilona Brezoianu.

Era vorba despre serialul eXtra Factor, ce a putut fi vizionat săptămânal, oferindu-le celor de acasă ocazia să tragă cu ochiul în culisele emisiunii X Factor.

Citește și: Alina Eremia și Ilona Brezoianu, declarații dure după derapajul lui George Buhnici: „Misoginismul este în floare”

Citește și: Ce dietă ține Ilona Brezoianu de la iUmor. A slăbit rapid 4 kilograme

Citește și: Ce dietă ține Ilona Brezoianu de la iUmor. A slăbit rapid 4 kilograme

Citește și: Anca Lungu revine în televiziune, cu o emisiune culinară, la Prima TV: „După aproape 5 ani de pauză…”

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac, prietenie de ani buni

Cine este Ilona Brezoianu. Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac au lucrat de mai multe ori împreună. Cei doi au jucat împreună pe scenă, la teatru, dar s-au interesectat și la iUmor. În mai 2020, ea i-a făcut chiar și un roast de senzație. De altfel, anul trecut, în 2022, e a fost prezentatoare la iUmor, sezonul 12, înlocuindu-l pe Dan Badea.

„Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd', spunea Mihai Bendeac, acum ceva timp.

La acea vreme, Ilona Brezoianu a avut un moment cu replici acide la adresa juraților, dar preferatul a fost, cum era de așteptat, Mihai Bendeac.

„Sunt actriță în multe spectacole de teatru, unde lumea se bate pe invitații. Sunt destul de cunoscută, eu sunt cea care s-a dus la un salon să-și facă un tratament corporal și daomna de acolo a zis: „Eu cred că e mai bine să începem cu fața!'. Adevărul e că sunt o operă de artă, zici că m-am operat să semăn cu tablourile lui Picasso', a spus Ilona Brezoianu în timpul roast-ului pentru Mihai Bendeac, de la iUmor, acum câțiva ani.

Delia face dezvăluiri din culisele show-ului X Factor. Ce se întâmplă la audiții, atunci când camerele sunt oprite

„Cred că sunt talentată, nu cred că ar trebui să fiu modestă'

Într-un interviu pentru viitorulromaniei, Ilona Brezoianu a vorbit mai demult despre viața și cariera ei. La acea vreme, actrița mărturisea că ea crede în talentul ei și că nu are niciun motiv să fie modestă. De asemenea, povestea cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie, în liceu.

„Da, cred că sunt talentată; nu cred că ar trebui să fiu modestă în sensul ăsta, să zic: „Băi, nu cred, că totuși…'. Eu mă uit în jur și îmi dau seama că trebuie să ai o chestie nativă pentru meseria asta, și e o chestie care se vede. Un om care se simte bine când e în centrul atenției și care se simte iubit și plăcut și vede că poate să capteze atenția unor oameni cu care stă de vorbă fără a face nimic concret… Mi se pare un talent, nu crezi?', a declarat Ilona Brezoianu.

Actrița Ilona Brezoianu și-a descoperit talentul în liceu

Păi, când eram la liceu; eram bufonul clasei. Asta a fost calitatea mea, ca să zic așa. Toată lumea se lipea de mine, ca să se binedispună. Și atunci am zis: „Băi, uite, ăsta cred că e un talent!'. Am observat că nu îl are toată lumea; mulți încearcă, unii îl au, dar alții nu îl au. Până să îmi dau eu seama că talentul ăsta se îmbină foarte bine cu actoria a mai durat ceva', a spus Ilona Brezoianu.

La ce emisiuni a participat Ilona Brezoianu

Cine este Ilona Brezoianu. Telespectatorii nu au îndrăgit-o doar la iUmor și X Factor, ci și în cadrul emisiunilor Neatza de Weekend, Poftiți pe la noi și Te cunosc de undeva (2022). În cadrul show-ului cu transformări, ea a făcut echipă cu Florin Ristei.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au fost protagoniștii unor momente speciale la Te cunosc de undeva. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost acela în care s-au transformat P!nk & Sam Smith, pentru a interpreta piesa Stay with me. Imediat după reprezentaţia pe scena transforming show-ului, actrița a mărturisit, cu ochii în lacrimi: „Era să leşin de emoţie!'.

Ilona Brezoianu, apariție surprinzătoare la Chefi la cuțite

Iar surprizele nu s-au terminat aici pentru fanii Ilonei Brezoianu! Aceasta apare luni, 3 aprilie, la Chefi la cuțite 2023, în calitate de invitat special. Aceasta va trebui să analizeze preparatele chefilor, pe nevăzute, și să ofere la final amuleta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton