Cine este Iancu Sterp. Tot ce nu știi despre fratele lui Culiță Sterp

 Laciu Andreea
.

Cine este Iancu Sterp. Este fiul cel mic al mamei Geta, iar frații lui sunt Culiță, Ileana și Getuța. A avut o copilărie dificilă, iar în familie au avut parte de conflicte între părinți. La un moment dat, mama lor s-a și despărțit de soțul ei. A muncit mult în gospodărie de la o vârstă fragedă și chiar și acum o ajută cât de des poate pe cea care i-a dat viață. Pasiunea lui încă din copilărie a fost sportul, iar asta s-a transformat de-a lungul timpului într-o carieră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La fel ca frații lui, are și el talent muzical, ba chiar a lansat și câteva piese, dar nu a ajuns la succesul fratelui mai mare, care este acum unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi. Pe lângă melodii, Iancu Sterp a fost cunoscut de publicul de la noi și în urma aparițiilor din câteva reality show-uri de la noi, precum Puterea Dragostei și Survivor, unde a fost considerat chiar unul dintre favoriți în lupta pentru marele premiu.

cine-este-iancu-sterp-1cine-este-iancu-sterp-1

Cine este Iancu Sterp

Este cel mai mic dintre frații Sterp. S-a născut în anul 1998 și a crescut la Tuștea, în județul Hunedoara. A muncit de la o vârstă fragedă, alături de Culiță, Geta, Ileana și părinții lor. Era adolescent atunci când tatăl a plecat de acasă, iar în prezent încearcă să mențină cât de cât o legătură bună cu acesta. Și-a descoperit din copilărie pasiunea pentru sport și se antrena pe un deal de lângă sat, unde alerga aproape zilnic.

Cine este Iancu Sterp. În prezent, apare în galele RFX și își dorește să devină pe viitor un luptător profesionist de MMA. Este foarte conștiincios când vine vorba despre lupte și încearcă să învețe cât mai bine elementele de tehnică.

Citește și: Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, s-au mutat împreună la Timișoara. Cum arată apartamentul în care locuiesc: „Mama Geta, nu mai vin acasă”

Citește și: Patrick Mouratoglou, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Am încredere în ea 100%”

Citește și: Iancu Sterp are probleme cu legea. Polițiștii i-au deschis dosar penal după o postare pe rețelele de socializare

Citește și: Ramona Gabor și-a făcut o nouă intervenție estetică. Ce i-a cerut medicului înainte de procedură: „Scopul meu este să…'

Cine este Iancu Sterp. „Pe viitor chiar mă văd. (n.r. în meciuri de MMA) Pentru că mă cunosc pe mine și știu de mic, cum am crescut, am avut mereu animale și știu câtă forță avem așa, nativă. Noi avem clar un plus față de restul, avem forță. Dacă ne mai și antrenăm și învățăm tehnică… „, a povestit el, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Se iubește cu fosta lui colegă de școală

Cine este Iancu Sterp. La fel ca fratele lui, care este logodit cu fosta colegă de liceu, și Iancu Sterp are o relație cu Denisa, cea care i-a fost colegă de școală. Cei doi s-au mutat acum împreună la Timișoara, acolo unde tânăra este studentă. Cu toate acestea, merg des la mama Geta ca să o ajute cu munca în gospodărie.

„Eu dacă nu simt, nu pot să îmi fac o relație numai așa… și să fac pe cineva să sufere. Tot timpul m-am ferit de chestia asta, de aia nu prea am avut multe relații oficiale. (…) Aveam un regret dacă nu se întâmpla să fiu cu Denisa, că știam că trebuia să fim”, a povestit el, tot în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton