Cine este George Borșaru de la Chefi la Cuțite 2023. Participă alături de fratele său, dar fac parte din echipe diferite

 Dumitrache Laura
.

Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023. George Borșaru participă la Chefi la cuțite alături de fratele său, Florin Borșaru, dar fac parte din echipe diferite. George Borșaru este pasionat de gătit și a fost ales în echipa lui Sorin Bontea. Află mai multe despre concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 11!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023. George Borșaru se ocupă cu afacerile, dar este pasionat de gătit. După probele din bootcamp, acesta a fost ales să meargă mai departe, iar Sorin Bontea i-a oferit tunica roșie.

george borsarugeorge borsaru

Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023. George Borșaru a venit împreună cu fratele său la Chefi la cuțite, dar fac parte din echipe diferite. Cei doi frați se „duelează” în bucătărie, fiind antrenați de unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi bucătari din România. Iată povestea de viață a lui George Borșaru!

Citește și: Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite' și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…'

Citește și:Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Austria și se ocupă de curățenia într-un hotel / Ce operații estetice are

Citește și:Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: „Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici”

Citește și:Florin Vasilică și-a serbat ziua doar de două ori în viață: 'Fraților, vă trimit ceva de la firma de catering, dar eu petrecere nu fac…' Care este motivul / EXCLUSIV

Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023

George Borșaru are 32 de ani și este din Constanța, dar de câțiva ani locuieste în București. George Borșaru a venit la Chefi la cuțite 2023 alături de fratele său, Florin Borșaru, iar împreună dețin un restaurant în Constanța.

Deși cei doi frați participă la aceeași emisiune, fac parte din echipe diferite. George Borșaru a primit tunica roșie din partea lui Sorin Bontea, în timp ce fratele său a fost ales în echipa lui Florin Dumitrescu. Concurentul lui Sorin Bontea a povestit că pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la mama sa.

George Borșaru lucrează împreună cu fratele său

George Borșaru are o afacere împreună cu fratele său, Florin Borșaru, iar acum se „duelează” la Chefi la cuțite. Concurentul în vârstă de 32 de ani a declarat că știe să facă diferența între afacere și viața de familie.

„Mă numesc George Borșaru, am 32 de ani, locuiesc momentan în București, venim din Constanța și împreună cu frati-miu administrez un restaurant.Noi lucrăm cu foarte multă brânză, iubim brânza. 

E foarte mișto să ai un business în familie, dar e important să știi când e familie și când e business. Ce se întâmplă în bucătărie, râmâne în bucătărie. Chestia asta e insuflată de la maică-mea. De acolo a plecat toată nebunia'a spus George Borșaru în preselecții.

George Borșaru, despre afacerea pe care o conduce împreună cu fratele său

Atunci când pandemia s-a instalat, George și Florin Borșaru s-au văzut nevoiți să se gândească la o idee de a porni o afacere împreună. Astfel, au realizat că cea mai mare pasiune comună este cea pentru gătit și au deschis BCheese.

Eu eram inginer, iar fra­tele meu lucra în­tr-o multi­naţională, pe partea de închirieri de birouri. Am renunţat la joburi în­tre timp şi ne ocu­păm doar de BCheese. Am fost în câ­te­va city break-uri în Marea Britanie, unde am mers în Camden Market, un food court unde am mâncat macncheese. În timpul pandemiei, am vrut să ne comandăm şi noi acest produs, dar nu prea am găsit, a spus George Borşaru pentru zf.ro.

Ulterior, cei doi frați au deschis un restaurant în București și au renunțat la foodtruck. Acum, Florin și George Borșaru se „duelează” la Chefi la cuțite, făcând parte din echipe diferite.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton