Cine este Francesco Paglieri. Tatăl lui nu l-a căutat niciodată

 Laciu Andreea
.

Cine este Francesco Paglieri. Tânărul în vârstă de 25 de ani are o poveste tristă de viață, dar mama lui a avut mereu grijă să lupte cu toate puterile ca să îi ofere tot ce este mai bun în viață. Publicul l-a simpatizat când a apărut împreună cu Patrizia Paglieri în emisiunea Asia Express, dar sunt încă detalii despre viața lui personală pe care puțini le cunosc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Francesco este recunoscută în toată țara drept un chef excepțional. Chiar dacă tânărul nu i-a călcat pe urme în acest domeniu, asta nu înseamnă că nu a moștenit câte ceva din talentul ei. De câte ori Patrizia Paglieri își face apariție într-un show culinar de la noi, este însoțită de fiul ei.

cine-este-francesco-paglieri-1cine-este-francesco-paglieri-1

Cine este Francesco Paglieri

Francesco Paglieri este în vârstă de 25 de ani, iar mama lui este Patrizia Paglieri. Este pasionat de sport și a practicat polo timp de opt ani de zile. În prezent, merge constant la sală și face fitness sau aleargă prin parc, atunci când vrea să se relaxeze în timp ce face sport. Când are puțin timp liber, merge să îi dea o mână de ajutor mamei sale, în restaurantul pe care Patrizia îl deține în București, conform KFetele.

Cine este Francesco Paglieri. În anul 2018, Francesco a absolvit facultatea. Și-a dat și licența, fiind prima persoană din familie care a realizat acest lucru. După spusele mamei lui, se pare că tânărul nu se ferește nici când vine vorba despre muncă.

„Francy s-a angajat la o firmă americană, munceşte, însă mai avem un proiect care e în desfăşurare. Ţine de mâncare, mai exact de paşte, dar cu nebunia asta cu pandemia, e foarte dificil. Eu am decis să nu mai mai uit la ştiri. Meseria mea este una din cele mai grele. Eşti la restaurant de când vine marfa şi până se închide”, a dezvăluit Patrizia Paglieri despre fiul ei, după Asia Express, potrivit kanald.ro.

Citește și: Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express

Citește și: Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie. S-a fotografiat la piscină

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani'. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu: „Scandalul care a pus pe jar”

Cine e tatăl lui Francesco Paglieri

Cine este Francesco Paglieri. Are o mamă care îl adoră, dar tatăl lui l-a părăsit când avea doar un an. Patrizia nu a știut cum să gestioneze situația, a vrut să îl ferească pe fiul ei de crudul adevăr, așa că l-a mințit că fostul ei soț este mort.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe într-una despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat.

Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam‘, a povestit Patrizia Paglieri.

Cum a slăbit 18 kilograme

Cine este Francesco Paglieri. În prezent, arată senzațional și mulți tineri își doresc să aibă un corp sculptat ca el, dar puțini știu că Francesco a slăbit 18 kilograme în urmă cu câțiva ani. În anul 2017, a realizat că nu se mai simte bine în propria lui piele, așa că a luat imediat măsuri.

„Am avut 84 de kilograme vara trecută. Am slăbit 18 kilograme. Am început în noiembrie, am fost la nutriționist. După care din februarie m-am documentat. Dimineața beau doar cafea și un pahar de apă. Fac pauză alimentară de 16 ore. Fac sport, mișcare în general, nu neapărat sală.

În noiembrie 2017 m-am decis să fac o schimbare, în momentul în care nu mă mai simțeam bine în pielea mea. Sfatul meu pentru cei care mă întreabă sau sunt interesați să slăbească este simplu… eliminați cuvântul „dietă” și transformați-l într-un stil de viață sănătos. Ceva ce vă place și este sustenabil pe viață, nu pe 2-3 săptămâni”, mărturisea în trecut Francesco Paglieri.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton