Cine este fostul iubit al lui Naomi Hedman. Partenera lui Florin Ristei a avut o relație cu un bărbat super sexy

 Lupescu Anca
.

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, a făcut senzație la XFactor. Tot cu ocazia show-ului, ea s-a ales și cu o nouă relație. Înainte să vină în România, Naomi  a participat la show-ul de televiziune Ex on The Bach realizat de MTV UK, în calitate de ispită. Acolo l-a cunoscut pe Alex Kippen, un celebru hair-stylist din Londra.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânărul lucrează la un cunoscut salon de hair-styling pentru bărbați din Londra, numit Bubble 5. Alex Kippen este celebru pentru că câștigat concursuri intrenaționale în materie de hair-styling. În timpul liber, Alex face sală, pentru că este pasionat de culturism.

Pantera-dusa-la-mamaPantera-dusa-la-mama

Iubita lui Ristei și Kippen s-au cunoscut în 2016, la show-ul unde amândoi au venit ca ispite. Naomi a avut parte și de o păruială în show, asta pentru că l-a făcut pe unul dintre concurenți să se îndrăgostească de ea, deși venise cu iubita, iar femeia a sărit să o bată pe Naomi.

Relația dintre Alex Kippen și Naomi a fost descoperită în afara showului. Cei doi au fost surprinși sărutându-se în fața unui restaurant londonez. Fotografiile cu Naomi și Alex au apărut în cam toate tabloidele britanice ale acelui moment, asta și pentru că reality-show-ul la care cei doi participaseră fusese de mare succes.

Florin Ristei a dus-o pe Nami să-i cunoască mama

Florin Ristei, juratul de la X Factor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi Hedman, fosta concurentă din cadrul aceleași emisiuni. Artistul face primele declarații despre relația sa, ba chiar subliniază că relația lor a trecut la alt nivel, după ce Naomi a cunoscut-o pe mama lui.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect’, a subliniat Florin Ristei.

Lucruile par să meargă de minune între ei și parcă nimic nu le-ar putea umbri fericirea. Sun fericiți că și-au acordat o șansă, astfel că nu se mai fersc. Acum postează și fotografii în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Florin Ristei, juratul de la X Factor:'Da, am suferit! Da, am fost respins!'/ INTERVIU

Citește și: Florin Ristei se iubește cu Naomi Hedman, englezoaica super sexy de la X Factor?Ipostazele care îi dau de gol

Citește și: Anda Adam, totul despre relația cu mama ei, care a plecat în America atunci când ea era adolescentă:„S-a sacrificat pentru mine, ca să-mi facă un viitor!’/ INTERVIU

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate’/ EXCLUSIV

‘Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut’, a mai spus Florin Ristei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton