Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite? Tânărul în vârstă de 27 de ani a renunțat la facultate de dragul pasiunii pentru bucătărie. Deși gătește în mod profesionist doar de doi ani, Florin i-a convins pe chefi că nu a greșit când a dat ingineria pe bucătărie.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Florin Revesz s-a înscris la Chefi la cuțite cu gândul de a-i impresiona pe chefi, și a reușit din plin. Concurentul a pregătit niște scoici Saint Jacques cu un velouté de citrice, texturi de păstârnac, fenicul murat și ulei de mărar, un preparat despre care a susținut că l-a creat chiar el. La fel de impresionați au fost cei trei jurați și de povestea de viață a tânărului, care, de dragul bucătăriei, a renunțat la facultate.
Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite
Florin Revesz are 27 de ani, locuiește în Baia Mare și este bucătar doar de doi ani. Tânărul a mărturisit că a venit la Chefi la cuțite pentru a dovedi că nu a greșit atunci când a ales să renunțe la inginerie de dragul pasiunii pentru gătit. Concurentul e convins că, într-o zi, își va lua și licența de inginer, însă cu siguranță aceasta nu va fi decât o hârtie bună de pus în ramă…
„Toți cei din familie își doreau să devin un domn respectat în viață, un inginer…Mi-am dat seama că bucătăria este mai mult decât o pasiune, că ar putea să fie un mod de viață și, până la urmă, în paralel cu Facultatea de construcții am făcut și bucătărie. Eu sunt sigur că o să ajung un bucătar bun și voi lua și acea licență de inginer ca să pot să o pun în ramă acasă, să o vadă mama și cu tata de fiecare dată când trec pe lângă ea’, a declarat Florin Revesz la Chefi la cuțite, în timp ce își pregătea rețeta de scoici Saint Jacques.
Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: „Calc pe cadavre
Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț
Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda
Citește și: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef
Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă
A intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu
Florin Revesz a mai mărturisit, în audiții, că a venit la Chefi la cuțite și pentru a le demonstra părinților lui că a făcut alegerea potrivit atunci când s-a angajat ca bucătar. Pentru el, acest show înseamnă o oportunitate de a dovedi ce poate în domeniul culinar, dar și de a-și face părinții mândri de el. Concurentul consideră că bucătăria este mai mult decât o pasiune pentru el și că poate deveni un mod de viață. Și, într-adevăr, scoicile sale Saint Jacques, gătite după o rețetă imaginată de el, i-au impresionat pe jurați. Savoarea preparatului i-a făcut pe cei trei șefi să creadă că au de-a face cu un bucătar cu experiență, deși Florin lucrează în domeniu doar de doi ani.
Prima interacțiune cu o bucătărie profesională a avut-o în America, unde a fost plecat o perioadă cu programul „work and travel’. Acolo, tânărul a început de la munca de jos, curățând legume și spălând vase. Ambiția și pasiunea pentru gătit l-au adus pe Florin Revesz la Chefi la cuțite.
Florin Revesz și-ar fi dorit să intre în echipa lui Sorin Bontea la Chefi la cuțite… După ce a trecut cu bine de probele din bootcamp, concurentul a primit tunica mov de la chef Cătălin Scărlătescu.