Cine este Florin Piersic Jr. Totul despre viața și cariera lui

 Laciu Andreea
.

Cine este Florin Piersic Jr. Fiul îndrăgitului actor Florin Piersic a dus mai departe numele acestuia atât la propriu, cât și la figurat, căci i-a călcat pe urme și în carieră. A trecut printr-un divorț, apoi a avut o relație cu actrița Dorina Chiriac, din care a venit pe lume fiica lor. În prezent, se iubește cu o jurnalistă, alături de care are un băiețel. Este foarte discret când vine vorba despre viața personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe plan profesional a avut un succes fenomenal. A reușit să devină unul dintre cei mai apreciați regizori de teatru și film, scenariști, actori și scriitori români. Fiul actorilor Tatiana Iekel și Florin Piersic a moștenit din talentul acestora și s-a îndrăgostit de același domeniu. Are o carieră impresionantă, iar abordarea lui inedită când vine vorba despre tot ceea ce reprezintă teatrul american a deschis gustul publicului de la noi pentru acest tip de piese.

florin-piersic-jr-1florin-piersic-jr-1

Cine este Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Junior s-a născut în data de 18 iulie 1968. Are 54 de ani și este zodia Rac. A fost căsătorit doar o dată, dar a mai avut și alte relații de lungă durată. Are doi copii: Sonia, din relația cu Dorina Chiriac, și Sasha, din actuala lui relație, cu Andreea Cipcă. Părinții lui sunt actorii Florin Piersic și Tatiana Iekel. Florin Piersic Jr. mai are și un frate, pe nume Daniel Piersic.

A regizat filme ca Fix Alert (2005), Bani (2008) și Killing Time (2012), dar și videoclipuri muzicale, precum „Buy me with a coffee” – URMA (2004), „Get a life” – URMA (2006) ori „Come Away” – Luiza Zan (2011). A fost și scenarist pentru trei dintre peliculele regizate, iar ca actor a apărut în filme ca „Marele Singuratic”, „Vinovatul”, „Cucoana Chirița” sau serialul La Urgență. A primit numeroase premii de-a lungul carierei sale și a scris și trei cărți.

Citește și: Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.și cu ce se ocupă. Sunt împreună de 9 ani!

Citește și: Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani: „Mă întreb cum de mai sunt în viață”. Băutura pe care o consumă zilnic

Citește și: Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA, în tinerețe: „Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore”

Citește și: Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au botezat fetița. Cine sunt nașii copilului

Nu are o relație strânsă cu tatăl său

Cine este Florin Piersic Jr. Chiar dacă își iubește tatăl, a dezvăluit că relația cu Florin Piersic nu este deloc una strânsă, așa cum cred mulți.

„Am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță.

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine… Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum, pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…', a dezvăluit Florin Piersic Jr., în emisiunea „Marius Tucă Show', conform Gândul.ro.

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.

Cine este Florin Piersic Jr. Andreea Cipcă este mai tânără cu 15 ani decât partenerul ei de viață. De meserie jurnalist, este o fire la fel de discretă precum Florin Piersic Jr. când vine vorba despre familie, mai ales în privința fiului lor, Sasha.

După ce a trecut printr-un scurt mariaj cu Adriana Nicolae, a urmat o frumoasă poveste de iubire cu actrița Dorina Chiriac, dar apoi a avut loc o despărțire amiabilă între cei doi. În cele din urmă, actorul și-a găsit liniștea în brațele actualei sale partenere de viață. Deși și în această relație a apărut o pauză cu câțiva ani în urmă, Andreea și Florin au depășit acel obstacol.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton