Cine este Florica Baboi de la Chefi la Cuțite. Este împreună cu soțul ei de 21 de ani și are trei copii

 Laciu Andreea
.

Cine este Florica Baboi. Concurenta de la Chefi la Cuțite a fost eliminată în bootcamp, dar a mai primit încă o șansă datorită lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a avut o amuletă care îi permitea să completeze echipele cu 4 concurenți care au plecat acasă înainte să se formeze oficial fiecare echipă. Tot el a decis ca Florica Baboi să ajungă în echipa Aurului Alb, condusă de Sorin Bontea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Florica Baboi. Zisă și Floricuța, concurenta de la Chefi la Cuțite, sezonul 10, are 37 de ani și este de profesie bucătar și organizator de evenimente la Paris. Are o poveste de viață incredibilă și a reușit să treacă peste niște obstacole care multora li s-ar părea imposibile. Este împreună cu soțul ei de 21 de ani și au trei copii. I-a impresionat pe chefi în preselecții cu un risotto cu fructe de mare.

cine-este-florica-boboi-1cine-este-florica-boboi-1

Cine este Florica Baboi

Și-a dorit să ajungă în echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar tocmai el este cel care a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea. Este originară din Țara Oașului, este căsătorită cu Nelu și au împreună trei copii.

Cine este Florica Baboi. „Locuim de opt ani la Paris. Suntem de 21 de ani împreună. Eu aveam 15 ani, soțul 18. Părinții nu au fost de acord, dar eu fiind încăpățânată… Cu o femeie ca mine nu e ușor. El e mai calm, mă înțelege, mă susține. Să câștig e deja un cuvânt mare, nu știu dacă ajung până acolo. Eu sunt născută pe 10 decembrie, este sezonul 10, e numărul meu norocos. Eu când îmi pun ceva în gând, o fac!

Prima dată am fost la Viena, din Viena m-am dus în Italia, apoi la Paris. Am plecat din cauza banilor, în 2002. Am lucrat la seră, în agricultură, vreo trei ani acolo. Din greu, de la trei dimineața până seara, lucra câte 20 de ore. Soțul nu s-a regăsit acolo, așa că am plecat în Italia”, a povestit Florica Baboi, la preselecțiile Chefi la Cuțite.

Citește și: Ștefania Pop de la Chefi la cuțite a renunțat la facultate pentru a deveni cofetar: „Nu m-aș fi văzut niciodată lucrând ca inginer'

Citește și: Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: „Au fost multe înțepături. Eram nervoasă”

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: „Trebuia să dea mai mult”

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite: „Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Cum a ajuns în Franța

Cine este Florica Baboi. După ce și-a încercat norocul la Viena, apoi a lucrat pentru o perioadă în Italia, și-a îndeplinit visul de a ajunge în Franța. Acum are propria firmă la Paris, dar nu i-a fost deloc ușor.

„Am lucrat la curățenie, apoi șefii și-au deschis un restaurant de fructe de mare, de pește. Făcând curățenie acolo, spălând vase, am furat meserie și am vrut să încerc. Am vrut să fac școală, am făcut în Torino școală de bucătărie. Am reușit să îi iau locul unui bucătar. Am cerut o mărire de salariu, n-au vrut, așa că m-am dus în Franța.

Soțul nu a vrut să audă de Franța. El e cu șantierele. L-am trimis pe el primul, să caute chiria. Am o fată de 18 ani, un băiat de 12 și una mică de 4 luni. Am lucrat tot ca femeie la curățenie, el mi-a spus că nu mai vrea să audă de restaurante. Când m-am enervat, nu am mai putut să stau la curățenie. Am lucrat în restaurante italiene, apoi franceze. Eu știam doar ‘Oui’ și ‘Non’. Am rămas, nu a fost deloc ușor, fiind măritată și cu copii. Nu ești niciodată acasă sâmbăta și duminica.

E greu ca femeie în bucătărie. Aveam șapte bărbați cu mine, după o lună eram șefa lor. Am lucrat cinci ani acolo, apoi mi-am dat demisia și m-am ocupat cu cateringul meu. Am firma mea de organizări de evenimente, pentru românii din Paris și mai și bucătăresc”, a mai povestit Florica Baboi.

Sursă foto: Captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton