Cine este băiatul lui Grigore Leșe. Fiul artistului nu are aceeași meserie ca tatăl lui 

 Borcilă Andreea
.

Cine este băiatul lui Grigore Leșe, unul dintre cei mai mari interpreți de muzică românească. Artistul a păstrat o relație foarte bună cu fiul său, deși a ales să divorțeze de mama lui, o cunoscută cântăreață de muzică populară. Laurențiu nu locuiește în București și nici nu a urmat meseria tatălui său. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Grigore Leșe, unul dintre cei mai mari interpreți de muzică românească, s-a căsătorit în tinerețe, pe când avea 25 de ani, cu Mărioara Voichița, o cunoscută artistă de muzică populară. Cei doi au devenit părinții lui Laurențiu, însă părinții au divorțat ulterior. 

grigore-lese3grigore-lese3

Grigore Leșe este unul dintre numele cunoscute din industria muzicală de la noi. Artistul are un fiu, de care e mândru, chiar dacă Laurențiu nu-și dorește să meargă pe același drum profesional ca tatăl său.

Citește și: Grigore Leșe, dezvăluiri după decesul lui Petrică Mîțu Stoian:”Am suferit o problemă cardiacă. Tratamentele fără analize și investigații în prealabil…”

Citește și: Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit:„Mă întorc și la catedră'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, decizie radicală în plin divorț de Gabi Bădălău.Unde vor sta copiii lor

Citește și: Cum a ajuns Simona Gherghe să lucreze la Antena 1:„Nici n-am îndrăznit să respir'

Cine este băiatul lui Grigore Leșe

Grigore Leșe și cântăreața de muzică populară au divorțat acum câțiva ani, iar artistul a păstrat o relație apropiată de fiul său. Potrivit Wowbiz.ro, Grigore Leșe a vorbit deschis despre băiatul lui care a absolvit Politehnica și locuiește în Cluj. 

„Nu a urmat același drum ca mine, însă prin intermediul lui m-au descoperit mulți tineri, care mi-au devenit fani. Dacă tinerii nu vin la tine, nu te acceptă, ești demodat. Prin tineri simți gustul eternității. Când văd la concertele mele că sălile sunt pline de tineri, îmi vine să plâng', a mărturisit Leșe acum ceva timp.

Grigore Leșe a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie 

Artistul a fost implicat într-o idilă cu Iulia Gorneanu, directoarea unei galerii de artă. Cei doi și-au spus adio însă în 2017, când au decis să se despartă de comun acord. În tinerețe, el a fost căsătorit cu Mărioara Voichița Leșe, cea care i-a dăruit un băiat, pe Laurențiu. 

„S-a spus despre mine ca mi-am lăsat familia. Eu aș vrea să mă lase pe mine cineva așa cum mi-am lăsat eu soția, pe Voichița, cu o casă în Cluj. Eu nu am luat de acolo nimic.

Și în urma mea nu plânge nimeni. La 25 de ani, m-am însurat. Dar nu știu dacă a fost bine. Nu știu dacă am ales bine. M-am înțeles bine cu soția mea, dar nu știu dacă era ce aveam eu nevoie', a dezvăluit Grigore Leșe despre fosta sa căsnicie, conform aceleiași surse. 

Viața amoroasă a lui Grigore Leșe

Grigore Leșe a avut o relație de câțiva ani cu Iulia Gorneanu. Femeia este directorul unei galerii de artă. În 2016, a suferit un transplant de ficat, în urma căruia a fost la un pas de moarte.

Fosta iubită a artistului a trecut printr-o perioadă dificilă în toamna anului 2016, când a suferit o criză hepatică în timpul unei călătorii în străinătate.

Iulia Gorneanu a fost atunci transportată de urgență la un spital din Heidelberg, Germania, unde a stat mai multă vreme în comă. Viața sa s-a ținut într-un fir de ață până când i s-a făcut un transplant de ficat, care, din fericire, a reușit.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton