Cine este femeia care l-a crescut pe Cătălin Bordea, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz. Imaginea emoționantă postată de juratul de la iUmor

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este femeia care l-a crescut pe Cătălin Bordea, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz. Fosul coprezentator de la Xtra Night Show, Cătălin Bordea, are o poveste de viață demnă de un adevărat film. Deși acum se bucură de succes și a reușit, Bordea a fost abanadonat de ambii părinți la vârsta de doi ani, după ce tatăl său a vrut să scape de el, lăsându-l pe bancheta autobuzului. Există totuși o femeie ce i-a salvat viața și căruia Bordea îi este pe veci recunoscător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este femeia care l-a crescut pe Cătălin Bordea, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz. Cătălin Bordea, 38 de ani, a avut un parcurs incredibil în viață. Mama sa l-a adus pe lume pe când avea doar 16 ani, iar tatăl său nu l-a dorit de la bun-început și chiar ar fi preferat ca fiul său fie avortat. Bordea avea doar doi ani, când tatăl său l-a abandonat într-un autobuz, însă a fost luat în îngrijire de bunica lui, pe care actorul o consideră îngerul său păzitor. Recent, Cătălin Bordea a postat o fotografie emoționantă alături de bunica lui și i-a transmis un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de naștere.

catalin-bordea-si-bunica-luicatalin-bordea-si-bunica-lui

Cine este femeia care l-a crescut pe Cătălin Bordea, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz

Cătălin Bordea s-a născut în condiții extrem de modeste, mama sa având doar 16 ani, când l-a adus pe lume. După ce propriul său tată l-a abandonat pe bancheta unui autobuz, la vârsta de doi, Bordea a fost crescut de bunici, în special de bunica Aspazia, pe care o consideră cea mai importantă ființă din viața lui. În semn de recunoștință, Bordea a postat o imagine emoționantă alături de bunica lui, care și-a sărbătorit ziua de naștere recent și i-a transmis un mesaj duios.

Citește și: Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei, din cauza glumelor despre el: ‘Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo’

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au gătit și au făcut show la Chefi la Cuțite: „Mamaie, nu sunt crutoane, asta e anafură'

Citește și: Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei: 'Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu. Nu pot sta supărată…'

Citește și: Cum arată Adriana Simionescu în ultimul trimestru de sarcină. Când va naște fiica lui Adrian Minune

Azi e ziua Aspaziei, femeia care a zis că dacă știa că prinde vârsta asta, ar fi avut mai multă grija de ea', a scris pe Instagram Cătălin Bordea cu umor, în dreptul unei imagini în care apare alături de bunica sa.

Cătălin Bordea: „Tata nici n-a vrut să audă de mine”

Cătălin Bordea a făcut mărturisi despre dramatica lui poveste de viață. Actorul a relatat cum părinții săi nu l-au dorit și bunica sa a fost cea care i-a salvat viața, după ce tatăl l-a abandonat la voia întâmplării, în autobuz.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam', a mai povestit Bordea, în urmă cu ceva timp, la „Un show păcătos'.

Cătălin Bordea: „Părinții au dispărut în momentul în care…”

Cătălin Bordea s-a confesat apropo de faptul că nu a cunoscut niciodată iubirea de mamă sau de tată, ambii părinți dispărând din viața lui, mult prea devreme.

Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată.

Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată', povestea Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, despre familia sa: „Mai nou, m-am trezit că am și o soră”

În ciuda unui început de viață trist, Cătălin Bordea a reușit să se realizeze în plan profesional, iar acum are puterea să privească întreaga situație cu umor. Actorul ține legătura cu mama sa, care a avut nu mai puțin de opt căsnicii.

„Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.

La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră', a povestit Bordea despre căsătoriile mamei sale la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton