Cine este Feli. A slăbit peste 30 de kilograme după ce a debutat la Vocea României

 Laciu Andreea
.

Cine este Feli. Artista s-a lansat la emisiunea Vocea României în urmă cu 10 ani, acolo unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. A impresionat cu vocea ei fabuloasă atât jurații, cât și telespectatorii, așa că a reușit să ajungă până în semifinală. Este atât compozitoare, cât și cântăreață, iar în viața personală este o femeie fericită, după ce a devenit mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Feli Donose a devenit cunoscută după ce a participat în emisiunea Vocea României, în anul 2012, cu numele de scenă de atunci scris „Fely”. A cucerit pe toată lumea cu talentul ei muzical și a reușit să ajungă până în etapele finale ale competiției. De atunci i-a atras atenția lui Smiley, cu care a devenit ulterior prietenă foarte bună, dar și colaboratoare pe plan profesional.

cine-este-feli-1cine-este-feli-1

Cine este Feli

Feli sau Felicia Donose, așa cum se numește în realitate, s-a născut la data de 15 iunie 1986, în județul Alba. Are 36 de ani și este zodia Gemeni. Este cântăreață și compozitoare română, iar cariera ei a început înainte să apară la Vocea României. De fapt. Feli cântă încă de când era doar o adolescentă, iar la acea vreme făcea parte din trupa pop-rock Aliens, conform Kfetele.

Cine este Feli. În anul 2014, la doi ani de la succesul din emisiunea Vocea României, Feli Donose a semnat cu echipa lui Smiley de la HaHaHa Production. Această decizie i-a schimbat viața în bine. A lansat apoi o serie de hituri care au propulsat-o în topul celor mai îndrăgite cântărețe din România.

Citește și: Ce spune Feli despre al doilea copil și cum își educă fiica: „Deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart banii Simona Halep și Toni Iuruc, în urma divorțului. Ce se întâmplă cu locația aleasă pentru cununia religioasă

Citește și: Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani: „O doamnă a crezut că arde casa din temelii'

Citește și: Ce mesaj a transmis managerul Simonei Halep, după anunțul divorțului de Toni Iuruc:„Momentele grele ne definesc viitorul'

A slăbit peste 30 de kilograme

Cine este Feli. După ce a apărut la Vocea României, cântăreața s-a decis să apeleze la o operație de micșorare a stomacului. Așa a ajuns să dea jos un număr impresionant de kilograme.

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste, a povestit Feli.

Cine estee Feli. „Am slăbit 30 de kg și mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de ține și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult. Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viața, era fix ce aveam eu nevoie și asta mă împinge și mai tare să am grijă de sănătatea mea', a mai completat ea.

Are o familie frumoasă

Cine este Feli. Cu toate că partenerul ei de viață stă departe de lumina reflectoarelor, s-au cunoscut când ea cânta la o nuntă, iar săgețile lui Cupidon i-au nimerit din plin. După o relație la distanță, el a venit în țară, apoi au avut parte de cel mai frumos moment din viața lor, când au devenit părinți.

„Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ă sta o să fie tatăl copilului meu „, a povestit Feli cu ceva timp în urmă. E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă.

Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetiţa mea să o cheme Luna. Cumva şi influenţată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern şi căutat. Aşa am simţit să o numesc. Şi Cătălin rezona şi nu, cu Luna. Dar a spus „dacă tu aşa ai visat de mică, nu pot să îţi iau bucuria asta, atunci o va chema Luna. Aşa că o va chema Nora Luna', a declarat artista.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton