Cine este Elena Gatcin de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andra

 Oana Pantazi
.

Cine este Elena Gatcin de la Românii au Talent, concurenta care a primit Golden Buzz de la Andra. Are 38 de ani, este artistă și locuiește în Constanța. Elena a impresionat-o puternic pe Andra, care a apăsat butonul, trimițând-o direct în semifinală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ieri seară, Elena Gatcin a avut un moment de excepție la Românii au Talent, primind un Golden Buzz de la Andra. Artista din Constanța, în vârstă de 38 de ani, a impresionat juriul cu o piesă a Aurei Urziceanu, interpretată în manieră proprie, la pian.

elena-gatcin-romanii-au-talent-golden-buzz7elena-gatcin-romanii-au-talent-golden-buzz7

Elena Gatcin de la Românii au Talent a primit Golden Buzz de la Andra

Elena Gatcin a încheiat seara la Românii au Talent cu un moment de excepție care a primit Golden Buzz. Artista a reușit să-i readucă Andrei din nou „pielea de găină”, drept urmare artista a trimis-o pe Elena direct în finală.

„Sunt din Republica Moldova, dar de 12 ani stau în Constanța. Mi-a fost greu la început, pentru că nu vorbeam cum vorbesc oamenii de acolo și am avut și câteva incidente, glume sau nu… pe accentul meu. Asta m-a supărat foarte mult și am plâns din cauza asta, mă simțeam diferită, îi spunea mamei mele că mi-e dor de casă și mi-e greu.
Mama este omul care m-a susținut întotdeauna. Sunt muzician, vocalist și pianist. Știu doar două pesoane că am venit aici, mama mea și fiul meu, Alexandru' a mărturisit Elena Gatcin înainte de a intra pe scena Românii ai Talent, de unde a ieșit cu un Golden Buzz, la care nu se aștepta.

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Înnebuneam când apărea”. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor. Motivul pentru care Jador a votat-o : 'Ar fi meritat să fie nominalizat Moroșanu'

Citește și: Drama lui Sharon Stone: „Am făcut un avort şi am sângerat zile întregi!”

Citește și: Drama lui Florin Zamfirescu. A fost la un pas de moarte după divorțul de Cătălina Mustață: „Mi-a plesnit aorta”

Toți jurații au fost impresionați de Elena

Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici, iar ultima concurentă a serii de luni nu face excepție. Elena Gatcin a încins scena Românii au talent, primind Golden Buzz pentru prestația ei spectaculoasă. Un plus a fost și faptul că Elena a avut o interpretare absolut magistrală la pian, fermecându-i complet pe jurați.

„Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat… E ca și cum ajungi și vezi piramidele și munții, și cascada… Sunteți în posesia unei prestații de necomentat pentru mine' a spus Florin Călinescu.

„M-ai lăsat fără grai, dar m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus în toate stările. Când văd un om atât de talentat, nu pot să nu-i recunosc meritele și o pot face doar apăsând acest buton, îl meriți din plin. Direct în semifinală!' a spus Andra Măruță.

„Nu pot să cred! Sunt foarte emoționată, nu pot să cred', a spus Elena Gatcin pe scena Românii au Talent, după ce a primit Golden Buzz de la Andra, scăldată în mii de confetti aurii.

„Elena este talentată, muzicală, improvizează. E un om cu un suflet muzical, simte muzica la un alt nivel. Nu aveai cum să nu reacționezi. E păcat să nu răsplătim oamenii ăștia care fac muzică de atâția ani. Sunt mulți oameni care cântă dumnezeiește și de care, totuși, nu știe nimeni', a mai spus Andra.
„M-a fermecat tot la Elena, a fost de departe cea mai frumoasă interpretare a acestei piese. Dacă ar fi după sufletul meu, ea ar merita să câștige această ediție de Românii au talent' a comentat și Andi Moisescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton