Cine este Elena Chiriac de la Survivor. Apare în „Haita de acțiune”, filmul lui BRomania

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Elena Chiriac de la Survivor. La doar 20 de ani, Elena Chiriac este deja o figură cunoscută în showbiz-u românesc. Tânăra s-a făcut remarcată atât prin frumusețea ei, cât și prin abilitățile sale ce au ajutat-o să activeze în mai multe domenii. De asemenea, ea a apărut în mai multe emisiuni TV, cum ar fi Ferma, de la PRO TV. Anul trecut, ea a participat și la Survivor România 2022, ajungând până în finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elena Chiriac de la Survivor. După participarea ei la Ferma, Elena Chiriac și-a încercat norocul și la Survivor România 2022. În cadrul emisiunii filmate în Republica Dominicană, ea a fost colegă cu Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu și Radu Itu, în echipa Faimoșilor. Tânăra a ajuns atunci până în marea finală, dar Alex Delea a fost cel care a câștigat în fața ei.

elena-chiriac-survivor-3elena-chiriac-survivor-3

Citește și: Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022.Este prima vedetă confirmată în competiție

Citește și: Cât este marele premiu de la Survivor România 2022.Suma e uriașă

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia:„Mă invitase să…'

Citește și: De ce s-au despărțit Anna Lesko și Irinel Columbeanu:„A fost alungată de părinții mei, din vila de la Izvorani'

Cine este Elena Chiriac de la Survivor

Cine este Elena Chiriac de la Survivor. Elena Chiriac de la Survivor are 20 de ani și este sportivă de performanță. E recunoscută în întreaga țară, după ce a ajuns campioană multinațională la Taekwondo. A început să practice sportul încă de când era mică, descoperindu-și marea pasiune de la o vârstă fragedă.

Anul trecut, la scurt timp după ce a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Elena Chiriac și-a anunțat participarea la Survivor România 2022 pe contul ei de Instagram. În dreptul unei imagini cu ea, fosta Faimoasă a postat un mesaj surprinzător.

„În fiecare zi devin tot mai puternică. Păzea că vin!', a transmis Elena Chiriac pe contul ei de Instagram, înainte de participarea ei la Survivor România 2022.

Elena Chiriac – sportivă, model și actriță

Cine este Elena Chiriac de la Survivor. Pe lângă cariera sportivă, Elena Chiriac este și model. În plus, ea a studiat și actoria în cadrul unui colegiu londonez. Ea și mama ei locuiesc în Londra de mai mult timp, însă tânăra revine în țară de mai multe ori pe an. E familiarizată de mult timp cu lumina reflectoarelor, deoarece, atunci când era mică, a fost solicitată să-și facă apariția în mai multe reclame. Asta se întâmpla când avea doar 5 ani, scrie fresh24.ro.

Elena Chiriac s-a mutat cu mama ei în Londra în 2018. La acea vreme, ea a început să studieze actoria în cadrul unui colegiu. A și cochetat cu acest domeniu o perioadă. În trecut, ea a fost distribuită în rolul Ninei din Pescărușul lui Cehov. Ulterior, ea a apărut în mai multe producții celebre. Printre ele se numără Macbeth sau Amour, la colegiul Westminster Kingsway.

Elena Chiriac apare în filmul lui BRomania

Anul acesta, Elena Chiriac a mai bifat o reușită pe plan artistic. Aceasta apare în filmul lui BRomania, intitulat „Haita de acțiune', și face echipă cu diverse celebrități.

Antonia și Elena Chiriac joacă în filmul Haită de acțiune, unde sunt rivale. Cele două sunt protagonistele unor scene de violență, într-un club de fițe din București. Totul s-a întâmplat într-u cadru organizat, sub atenția experților.

Antonia joacă rolul polițistei Oli, iar Elena Chiriac este o luptătoare de taekwondo care face parte dintr-un grup infracțional. Cele două se bat în film în clubul Nuba, din Capitală. Secvențele violente i-au lăsat ELenei Chiriac o cicatrice seriosă. Filmul a avut avanpremiera în luna martie 2023.

Deși momentele de luptă dintre Elena Chiriac și Antonia nu au fost reale, fosta concurentă de la Survivor România s-a accidentat serios la mână. În timpul altercației cu polițista Oli, Elena Chiriac și-a rănit mâna și abia a mai putut să filmeze.

„Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața. Am băgat un pumn într-un dulap cu cea mai mare forță pe care ți-o poți imagina. Aveam o rană într-un unghi de 90 de grade.Am suferit fizic destul de mult în urma acestei accidentări. Mi-a fost greu să continui filmările în ziua respectivă plus că nu aveam încotro. Asta și-a pus amprenta fizic asupra mea și o voi purta cu mine toată viața’, a declarat Elena Chiriac pentru Fanatik.

Cum a reacționat Elena Chiriac, după ce Cucu de la Noaptea târziu a spus că au avut o relație

Elena Chiriac susține în continuare că ea și Cucu de la Noaptea târziu nu au avut o relație. Pe vremea când ea filma pentru Survivor în Republica Dominicană, Cucu de la Noaptea Târziu ar fi susținut că între cei doi ar fi existat o relație, mai mult decât de amiciție. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a lămurit situația.

Am văzut că tot revine cu declarații pe acest subiect. L-am rugat încă de când am venit acasă, de câteva ori, să clarificăm situația asta, odată pentru totdeauna, public, iar el a tot spus că se va ocupa. Dar nu a avut timp să se ocupe. Suntem în punctul în care eu am tot încercat să îl menajez și pe el, dar asta până când ies, acum public, și clarific situația asta. El nu și-a cerut nici scuze, nu a clarificat situația…

Am discutat pe tema asta (a relație lor, n. red.) cu el, dar nu ne-am înțeles. El îmi spune mie că e vina presei, dă vina pe presă, în condițiile în care el a dat un interviu, video, în care, cu cuvintele lui, spune că noi am avut o relație.

Asta este ceva personal, pot spune, nu vreau să îmi spăl rufele în public chiar în halul ăsta (la un proces, n. red.). Dar aș fi vrut de la Cucu, de 3 luni deja, de când am venit acasă, să clarifice situația. Și să își repare greșeala, atât cât se mai putea.. Aș vrea, de acum încolo, să nu mai mintă cu nimic legat de mine.

Ceea ce nu e adevărat, dar e vina presei că el a spus asta. Și nu cred că se poate defini altfel o relație intimă, să înțeleagă careva altceva, a spus ea.

Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor

Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor România. Fanii emisiunii Survivor România au parte de o surpriză de proporții, căci Daniel Pavel a anunțat recent că Alex Delea și Zanni, câștigătorii Survivor România 2022, respectiv 2021, Elena Chiriac și Oana Ciocan se vor alătura concurenților pe traseu, în jungla Dominicană. Aceștia au intrat deja pe traseu, pentru a le fi alături concurenților de la Survivor România 2023.

Totul a început cu o provocare în mediul online între Alex Delea şi Zanni, foștii câștigători Survivor, care şi-au propus să meargă din nou în junglă alături de actualii concurenți ai show-ului, scrie protv.ro.

Trebuie să vă întreb… v-au luat puțin fiorii când Zanni, Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au intrat live și s-au provocat reciproc, fiecare considerând că va fi mai puternic pe traseu? Pe noi aici, la depărtare de casă.. ne-au luat instant. Așa că nu am să vă mint, nu am stat deloc pe gânduri și i-am invitat aici. Abia aștept să ajungă și să-i vedeți și voi, acasă, cum se descurcă. Dacă și-au dorit… înseamnă că e vremea să intre rapid în adevărată arenă a curajului. Pe internet poate fi accesibilă orice discuție, dar știm deja cu toții că-n junglă nu există cuvântul ‘ușor, a anunțat prezentatorul, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton