Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. A adoptat o fetiță

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. Noul sezon Românii au Talent le-a făcut telespectatorilor o mega-surpriză. Fanii emisiunii de pe Pro TV îi vor putea vedea la masa juriului pe Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, după plecarea Alexandrei Dinu și a lui Florin Călinesu din show. Iată tot ce nu știai despre Dragoș Bucur. El și soția lui, Dana Nălbaru, au adoptat o fetiță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. Dragoș Bucur poate fi văzut în noul sezon de la Românii au Talent în calitate de jurat. El face echipă la masa juriului cu ceilalți colegi, Andra, Andi Moisescu și Mihai Bobonete, după ce Alexandra Dinu și Florin Călinescu au plecat din show. Pe Dragoș Bucur cu siguranță îl cunoașteți tot de la televizor, în rolul de prezentator al emisiunii „Visuri la cheie'. El a bifat însă și alte reușite.

d3-1d3-1

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. Dragoș Bucur s-a născut în București, pe data de 13 iunie 1977. El este un celebru actor român de film, scenă și televiziune, dar și prezentator TV. Recent, el a acceptat să participe în proiectul Românii au Talent, în calitate de jurat și se declară foarte încântat de noua experiență.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Dragoș Bucur. Actorul a făcut confesiuni în premieră despre adolescența lui:'Nu m-am drogat niciodată, nu m-am bătut…'

Citește și: Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur – Impresii la cald după prima călătorie cu autorulota

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam.Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Citește și: Patrizia Paglieri s-a enervat la Asia Express, după întâlnirea cu un român:„Una e să cerem noi…'

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. În cadrul unui interviu oferit pentru emisiunea „La Măruță', Dragoș Bucur a făcut primele declarații legate de Românii au Talent. Juratul a făcut glume referitoare la prima zi de filmare, spunând că s-ar cam fi „plictisit'.

„M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare', a glumit Dragoș Bucur.

Dragoș Nucur e căsătorit cu Dana Nălbaru din 2005

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. Dragoș Bucur este căsătorit din 2005 cu soția lui, Dana Nălbaru. Eu ai împreună trei copii superbi, pe Sofia, Kadri și Roxana. Cea din urmă a fost adoptată de frumosul cuplu în 2017. La acea vreme, micuța avea cinci anișori.

Micuța Roxana s-a integrat perfect în familie și se înțelege de minune cu părinții și frații săi. Soția lui Dragoș Bucur a recunoscut însă că să înfiezi nu este un lucru ușor. La început, Danei Nălbaru i-a fost greu să o înțeleagă, spunând că fetița venise deja cu un bagaj de informații în spate.

„A trebuit să fim amândoi absdsolut convinși și sinceri vis avis de subiectul asta pentru că a adopta un copil nu e un lucru ușor. Și vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înțeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informații în spate, o anumită educație și pe lângă traumele pe care le-a avut.

Dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală și îl înțelegi, fără să vorbești, cu Roxana nu a existat lucrul acesta și asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înțeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înțeles și a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea', a explicat soția lui Dragoș Bucur la Acces Direct, acum ceva timp.

Fiica cea mare îi calcă pe umeri lui Dragoș Bucur de la Românii au Talent

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. Dragoș Bucur și soția lui, Dana Nălbaru, sunt extrem de mândri de copiii lor. Se pare că fiica cea mare, Sofia, îi calcă deja pe urme actorului. Cei doi au scris împreună un scenariu de film, în urmă cu câțiva ani, atunci când ea a vea doar 11 ani. Proiectul realizat de ei a ajuns la Festivalul de Film de la Sarajevo și câștigay un premiu valoros. Ei au fost înscriși atunci la secțiunea CineLink Drama și au reușit să obțină suma de 15.000 de euro.

„În urmă cu doi ani și jumătate, când abia împlinise 11 ani, ne-am apucat să scriem împreună scenariul serialului «Delta Neagră», ca o metodă de înlocuire a materiei «Limba și Literatura Română». Sofia urmase un curs de scenaristică și ne-am gândit amândoi că o să fie interesant și interactiv să scriem împreună o poveste, după regulile scenaristicii. Cu Dana are un anume tip de activități, iar cu mine altul și asta îi oferă o plajă mai mare de desfășurare.

Cei 15.000 de euro obținuți am decis să-i folosim în dezvoltarea acestui serial. Să angajăm un grafician, să găsim un script-consultant cu experiență… Dar nu e prima dată când Sofia câștigă bani din propria muncă. A mai filmat alături de mine și de Dana în câteva spoturi comerciale, iar banii câștigați în urma acelor reclame îi păstrează ea', povestea Dragoș Bucur în urmă cu ceva vreme.

Dragoș Bucur suferă de diabet

Cine este Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent. În urmă cu aproape 20 de ani, Dragoș Bucur a aflat că suferă de diabet. A explicat că afecțiunea nu este una care te îngenunchează, însă îți aduce schimbări majore în viață. El spre exemplu a fost nevoit să elimine multe lucruri „dăunătoare' pentru a nu suferi.

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea', povestea Dragoș Bucur la Pro TV, în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton