Cine este Doina Teodoru de la America Express. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a câștigat iUmor, sezonul 3

 Oana Pantazi
.

Cine este Doina Teodoru de la America Express. Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cine este Doina Teodoru. Cătălin Scărlătescu, extrem de de discret în privința vieții personale, în ultima vreme nu s-a mai sfiit să se afișeze alături de cea care i-a furat inima. Cei doi s-au mutat deja împreună și au mers în câteva vacanțe de neuitat. Acum, ei fac echipă și la America Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Doina Teodoru de la America Express. Extrem de discret în privința vieții personale, Cătălin Scărlătescu și-a ținut întotdeauna viața amoroasă departe de ochii curioșilor. Iată însă că, de la o vreme, faimosul chef a fost surprins în repetate rânduri alături de noua lui iubită. Care, surpriză, este și ea o persoană destul de cunoscută atât la TV, cât și în mediul online. Cei doi au dovedit că sunt un cuplu, după ce plecat într-o vacanță exotică în Thailanda, iar Doina a postat de acolo niște fotografii care i-au încântat pe fani. În dreptul imaginilor din vacanță, una dintre ele surprinzând sărutul dintre cei doi, Doina a scris: „Te iubesc!”

Cine-este-Doina-Teodoru-noua-iubita-a-lui-Catallin-Scarlatescu-11Cine-este-Doina-Teodoru-noua-iubita-a-lui-Catallin-Scarlatescu-11

Doina Teodoru – Viață personală

Cine este Doina Teodoru de la America Express. Doina Teodoru s-a născut pe data de 15 noiembrie 1989. În prezent, iubita lui Cătălin Scărlătescu are 33 de ani. Aceasta este de loc din Galați, însă acum locuiește în București, alături de faimosul chef, după ce s-au mutat împreună. Conform stiridirecte.ro, tânăra actriță are 1,66 m înălțime și 53 de kilograme. Aceasta are părul șaten și ochii căprui. Cei doi au apărut în primul pictorial de cuplu pe coperta revistei VIVA!

Doina Teodoru – Carieră

Cine este Doina Teodoru de la America Express. Doina Teodoru este de profesie actriță. Iubita lui Cătălin Scărlătescu nu e deloc străină de lumea televiziunii. Tânăra a participat în sezonul 3 al emisiunii iUmor, de la Antena 1, pe care l-a și câștigat. Tânăra a jucat, de asemenea, și în „Băieți de oraș”. De altfel, Doina Teodoru l-a fermecat complet pe Mihai Bendeac.

„Cred că este cea mai mare diferenţă între audiţii şi finală pe care eu am văzut-o aici vreodată! Ai fost de zece ori mai bună acum. A fost senzaţional! Culmea este că deşi textul este excepţional, la tine primează interpretare. Aşa că eu o să votez pentru un personaj interpretat de o actriţă mare. Ai fost genială! Sunt cel mai fericit om din lume! (…)

Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima data la iUmor, chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, a spus Mihai Bendeac în finala iUmor, despre Doina Teodoru de la America Express.

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări: „Am ajuns la concluzia că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Citește și: Sora Denisei Răducu pierde banii din drepturile de autor. De ce s-a luat această decizie

Citește și: Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era actor. Andreea Marin:„A devenit înger, la 34 de ani’

Citește și: Rică Răducanu, din nou la spital. Diagnosticul primit din partea medicilor:„Boala este într-o fază avansată’

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au ținut o perioadă relația ascunsă

Cine este Doina Teodoru de la America Express. Chiar dacă este extrem de discret în privința vieții personale, chef Cătălin Scărlătescu este atât de îndrăgostit de iubita lui, încât nu a ezitat să o sărute în public, în timp ce se aflau amândoi la restaurant. Iar declarația pe care Doina i-a făcut-o chiar pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care se sărutau, este de-a dreptul emoționantă. Tânăra actriță nu s-a sfiit să-i declare faimosului chef că-l iubește.

Întrebat despre actuala lui relație, chef Scărlătescu a fost destul de rezervat, dar a admis totuși că în viața lui există cineva.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre.

La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Ce-l atrage cel mai mult pe Cătălin Scărlătescu la o femeie

Cine este Doina Teodoru de la America Express. Înainte de a se afla despre noua cucerire din viața lui, care nu doar că este o femeie frumoasă, ci și inteligentă, talentată și plină de umor, faimosul chef făcea un portret-robot al celei care ar putea să-i fure inima. Atunci, el mărturisea că cel mai important, din punctul lui de vedere, este ca iubita lui să fie deșteaptă.

'Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze.

Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut.

Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic', a declarat Cătălin Scărlătescu, conform Antena Stars.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana BulimarBie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton