Cine este Denisa Filcea, soția lui Flick. Tot ce nu știi despre ea

 Martin Lorena
.

Cine este Denisa Filcea, soția lui Flick. Flick este în culmea fericirii alături de actuala sa parteneră de viață, Denisa Filcea. Tânăra l-a făcut pe Domnul Rimă să se îndrăgostească nebunește în urmă cu doi ani! Aceștia se înțeleg foarte bine și urmează chiar să devină părinți. Iată cine este, cu adevărat, Denisa Filcea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Denisa Filcea, soția lui Flick. Foarte multă lume îl cunoaște pe Andrei Sebastian Filcea de la radio sau de pe rețelele de socializare, însă puțini știu cine este partenera lui de viață. Frumoasa Denisa i-a luat mințile fostului om de radio, în urmă cu doi ani. Iată cu ce se ocupă și ce a făcut în trecut actuala soție a influencerului!

Denisa-Filcea-1Denisa-Filcea-1

Aceasta va deveni pentru prima dată mamă anul acesta. Flick este extrem de fericit alături de partenera sa de viață!

Citește și: De ce Faimoasele de la Survivor 2022 nu merg în exil:'Băieții sunt de partea noastră și…'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu speră să câștige și el de pe urma Survivor:'Poate tata își va plăti datoriile față de mine'

Citește și: Monica Tatoiu și fiul ei au fost la un pas de moarte. Afacerista a ales să nască înainte de termen:'Mi-au zis că moare până dimineața'

Citește și: Ce este endometrioza.Vedete care au avut această boală

Cine este Denisa Filcea, soția lui Flick

Denisa Filcea este o tânără extrem de frumoasă, în vârstă de 25 de ani, care se bucură de o viață minunată! Ea a participat la diferite concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Planet 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018. În acest moment, soția lui Flick conduce propria sa afacere. Aceasta are o școală de dezvoltare personală pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani.

Tânăra stă departe de părinții săi în acest moment. Cei care i-au dat viață susțin că le este greu și dor de fiica lor, însă sunt fericiți că aceasta duce o viață minunată. Și față de Flick ei au o părere extrem de bună.

Declarație de dragoste de la Denisa Filcea pentru Flick

La momentul căsătoriei celor doi, în 2020, Denisa Filcea i-a transmis partenerului său de viață un mesaj extrem de emoționant.

„Cuvintele nu pot descrie ce am simtit. Ești un soț minunat, un bărbat perfect, un suflet divin.

Te iubesc! dinainte să te cunosc,
Te iubesc! acum și pentru totdeauna.
11.10.2020
, a scris Denisa Filcea în dreptul unei fotografii cu ei doi, ieșind din biserică.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton