Cine este Deea Codrea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Îmi propun să ajung cât mai departe în această competiție!”

 Oana Pantazi
.

‘Bravo, ai stil! Celebrities’ este așteptat cu nerăbdare de către fanii show-ului, care sunt nerăbdători să urmărească evoluția celor 9 vedete care se vor confrunta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Iată cine este Deea Codrea de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, una dintre competitoarele cu mari șanse la titlu!

Deea Codrea, una dintre cele 9 concurente de la 'Bravo, ai stil! Celebrities', este blogger și influencer, iar de-a lungul timpului și-a construit o comunitate solidă în online. Prin informațiile publicate pe rețelele sociale, Deea influențează deciziile a zeci de mii de fani. Concurenta ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ mizează în această competiție de stil pe hotărârea fermă prin care își dorește să-și împlinească visele.

Ce spune Deea Codrea despre participarea la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Deea Codrea are deja o mulțime de susținători în mediul online, unde și-a creat o comunitate foarte frumoasă, concurenta ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ sperând că va face o figură frumoasă în această competiție.

Nimic nu e imposibil, orice vis poate deveni realitate! Aș putea spune că sunt o persoană extrem de ambițioasă și că îmi doresc să reușesc orice îmi propun. Iar asta ar trebui să fie suficient. Rezumând, îmi propun să ajung cât mai departe în această competiție!, a declarat Deea Codrea.

Foto: Instagram

Deea-Codrea-Bravo-ai-stil-Celebrities3Deea-Codrea-Bravo-ai-stil-Celebrities3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton