Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au Talent

 Oana Pantazi
.

Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Talentatul puști, în vârstă de 13 ani, a reușit să cucerească atât publicul, cât și juriul cu momentul său de dans liric și a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Vineri seară a fost dat cel de-al șaselea Golden Buzz, iar cel care a apăsat butonul a fost Mihai Bobonete. În urma unui dans contemporan emoționant și fără greș, Darius a fost trimis direct în semifinală.

cine-este-Darius-Mabda-Goleden-Buzz-Romanii-au-talent-cine-este-Darius-Mabda-Goleden-Buzz-Romanii-au-talent-

Golden Buzz pentru dans contemporan la Românii au Talent

Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. În momentul în care puștiul de 13 ani a intrat pe scenă, jurații au bănuit ce urmează – postura corpului îl dădea de gol -, însă nu au anticipat că vor fi martorii unui asemenea moment memorabil. Darius a executat un dans contemporan, după propria coregrafie, iar la final a primit Golden Buzz-ul de la Mihai Bobonete.

Citește și: Cine este Bianca Mihalcea, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, la Românii au Talent. A rămas fără tată la 11 ani

Citește și: Cine este Raisa Radu, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, la Românii au Talent. A fost abandonată de tată la 1 an

Citește și: Cine este Emanuel Ion, tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent.Este nevăzător din naștere

Citește și: Ce l-a făcut pe Dragoș Bucur să accepte rolul de jurat la Românii au Talent:’Primul gând a fost să refuz’

„Darius, sunt uluit de performanța ta. Sunt uluit de ce s-a întâmplat acum, în momentul ăsta, pe scenă la Românii au Talent. Nu știu de unde ai venit. Nu știu cum există un copil ca tine, dar mi-ai umplut inima de bucurie.

Aș vrea să știi că tot timpul, în orice ipostază a carierei tale te vei afla, eu vreau să fiu în spatele tău, să te ajut măcar cu o vorbă bună. Până atunci, tot ce pot să-ți dau eu de la Românii au talent este un Golden Buzz', i-a spus Mihai Bobonete.

De asemenea, și Dragoș Bucur a fost cucerit de dansul puștiului de doar 13 ani:

„Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție. Este un moment de aur în viața ta acum', i-a spus Dragoș Bucur.

Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Paradoxal, Marius Mabda nu provine dintr-o familie de artiști. Tatăl lui este polițist pensionar, iar mama lui, secretară la o firmă de construcții. Puștiul a povestit că a început să danseze dintr-o joacă și și-a descoperit pasiunea la vârsta de 8 ani. Încerca să imite diverse dansuri văzute la televizor sau pe internet, iar ulterior le-a cerut părinților să-l ducă la o școală. În București a participat la diverse workshopuri de dans. A făcut cursuri și cu Oana Ioniță.

Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Ulterior, Darius a participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă – tot locul 1.
Acum, Darius locuiește la Cluj-Napoca, unde s-a mutat singur pentru a-și îndeplini visul de a deveni balerin:

„Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează și mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei până m-au dus la dans, acum cinci ani. Am fost dintotdeauna atras de dans, atunci când auzeam muzică simțeam o plăcere și îmi venea să dansez tot timpul.

Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine.

Cel mai mare vis al meu este dacă o să devin balerin, e să ajung la Teatrul Bolșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac', a spus Darius Mabda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton