Cine este și cum arată soția lui Florin Zamfirescu. Este cu 20 de ani mai tânără decât maestrul

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cum arată soția lui Florin Zamfirescu. Este cu 20 de ani mai tânără decât maestrul. După trei căsnicii eșuate, celebrul actor Florin Zamfirescu și-a refăcut viața alături de Daciana Toma. Maestrul și iubita sa sunt de opt ani împreună și se înțeleg excelent, în ciuda diferenței de vârstă. Florin Zamfirescu a fost căsătorit de trei ori, cel mai lung mariaj fiind cu actrița Cătălina Mustață. Iată care cum arată femeia din viața lui Florin Zamfirescu și ce anume i-a legat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Florin Zamfirescu. Este cu 20 de ani mai tânără decât maestrul. Florin Zamfirescu, 73 de ani, a avut o viață personală destul de turbulentă, fiind căsătorit de trei ori, însă niciunul dintre mariaje nu a durat. Actorul pare să-și fi găsit liniștea alături de o femeie cu 20 de ani mai tânără, Daciana Toma, de profesie medic. Iată mai multe detalii despre femeia pe care Zamfirescu o prezintă ca fiind soția sa, chiar dacă cei doi nu sunt căsătoriți.

index-16index-16

Cine este și cum arată soția lui Florin Zamfirescu. Este cu 20 de ani mai tânără decât maestrul

Florin Zamfirescu și Daciana Toma formează un cuplu din 2014, când s-au întâlnit prima oara. Femeia care i-a atras atenția maestrului este de profesie medic de familie și are 53 de ani. Actorul și partenera sa au o relație armonioasă, iar Zamfirescu are numai vorbe de laudă la adresa ei.

Citește și: Florin Zamfirescu, despre dramele lui Ion Besoiu, la 6 ani de la moartea actorului: „Îi știu necazurile pe care le-a traversat'. De ce îi spunea „nașul'

Citește și: Bianca Brad și Florin Zamfirescu, îndurerați după moartea lui Mitică Popescu: „Am vorbit cu el cu câteva zile înainte să se stingă. Spunea că este…' / EXCLUSIV

Cu Daciana am avut noroc. Mereu îi spun de ce nu ne-am întâlnit cu 20 de ani mai devreme. Și ea zice pentru că atunci nu m-ai fi iubit’. Daciana este șansa și norocul vieții mele și al copiilor, îi iubește enorm și pe ei și pe nepoți', a spus Florin Zamfirescu despre soția sa, potrivit fanatik.ro.

Florin Zamfirescu a avut trei soții

Prima soție a lui Florin Zamfirescu a fost Rodica, mama fiului său, Vlad Zamfirescu. Mariajul dintre actor și prima parteneră nu a ținut mult timp, iar Florin Zamfirescu a divorțat la doar 25 de ani. Valeria Sitaru a fost cea de-a doua soție a maestrului și femeia care i-a dăruit o fiică, pe Ștefana. Zamfirescu a divorțat și de Valeria, pentru a se căsători cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul dintre Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață a durat 21 de ani.

Motivul pentru căsniciile lui Florin Zamfirescu au eșuat

Florin Zamfirescu a spus și motivul pentru care căsniciile sale nu au durat. Acesta a menționat că nu a știut să se gospodărească niciodată singur, așa că s-a bazat mereu pe o femeie, când a fost vorba de treburile casnice.

„Eu nu am putut, în viața mea, să mă gospodăresc singur. M-am dus la Tg Mureș, acolo m-am însurat și l-am făcut pe Vlad. Apoi am divorțat de Rodica. Eu nu știu să calc o cămașă, să pornesc mașina de spălat rufe. În afară de cartofi la tigaie și ouă prăjite nu fac. Nu mai suport restaurantele și mâncarea de acolo din cauza turneelor', a dezvăluit Florin Zamfirescu pentru FANATIK.

Ce l-a atras pe Florin Zamfirescu la soțiile sale

Florin Zamfirescu a realizat că motivul pentru care relațiile sale au eșuat a fost criteriul pe care își alegea partenerele. Maestrul a recunoscut că era fascinat de fizicul iubitelor sale, astfel încât nu se mai gândea dacă într-adevăr se potrivesc din punct de vedere al caracterului. Florin Zamfirescu a menționat că, de-a lungul timpului, a rămas în relații bune cu toate soțiile sale, cu excepția Cătălinei Mustață.

De trei ori am făcut greșeli, dar nu le bârfesc, în afară de Cătălina Mustață am rămas prieten cu toate. Apoi, Rodica a murit, cu Valeria Sitaru mă văd în continuare. Eu m-am amăgit cu căsătoria ca maimuța care alege mărgica cea mai colorată. Eu nu m-am uitat la calități, la potriveală, am vrut să arate bine, așa că am avut niște neveste superbe, abia apoi mi-am dat seama că nu sunt cum trebuie pentru mine.', a mai spus Florin Zamfirescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton