Cine este și cu ce se ocupă Valentin Stănescu, soțul Niculinei Stoican. A fost arestat

 Martin Lorena
.

Cine este și cu ce se ocupă Valentin Stănescu, soțul Niculinei Stoican. Niculina Stoican a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei personală. Din acest motiv, puțină lume știe cine este soțul acesteia și cu ce se ocupă. Ba mai mult, Valentin Stănescu și cu interpreta de muzică populară au trecut prin multe greutăți împreună, mai ales pentru că bărbatul a fost arestat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Deși viața ei profesională este expusă public, cea personală a rămas extrem de privată. Aceasta nu vorbește prea des despre căsnicia sa, motiv pentru care nu multă lume știe cine este și cu ce se ocupă Valentin Stănescu, soțul ei!

1-Niculina1-Niculina

Bărbatul a fost arestat și a petrecut doi ani în spatele gratiilor, pentru obținerea ilegală de rambusări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei. Cu toate acestea, vedeta i-a rămas alături necondiționat!

Citește și: Niculina Stoican are rate de 6000 de lei pe lună!Ce venituri are artista

Citește și: Niculina Stoican, despre relația cu soțul ei, după ce a fost eliberat din închisoare:'Am primit lecții de la viață'

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță împreună în Zanzibar.Relația lor e din ce în ce mai apropiată

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu.Cum s-au cunoscut cei doi

Cine este și cu ce se ocupă Valentin Stănescu, soțul Niculinei Stoican

Soțul Niculinei Stoican este un bărbat puternic, alături de care vedeta se simte extrem de protejată. Acesta a petrecut doi ani în spatele gratiilor deoarece a obținut ilegal rambusări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei. Cu toate acestea, artista i-a rămas alături necondiționat.

'Viața m-a încercat de foarte multe ori, am primit lecții de la viață, am încercat să nu aduc în fața publicului ce am avut în suflet. În timp, asta lasă urme, mai ales atunci când simți că trebuie să plângi și nu poți. Eu m-am rugat să nu mi se asprească sufletul și să nu devin un om rău. Vreau să mă lase viața să fiu bună și încrezătoare, chiar dacă de multe ori am căzut', a spus Niculina Stoican la Antena Stars.

Cum se înțeleg cei doi

Cine este și cu ce se ocupă Valentin Stănescu, soțul Niculinei Stoican. Vedeta a rescunoscut că între ei există o iubire foarte mare. Cu atât mai mult, bărbatul este întotdeauna de acord cu ea, chiar dacă nu îi spune acest lucru cu subiect și predicat. Acest gest făcut de el arată o iubire reală!

'Mi se zicea de mică ‘lelișoară, înseamnă o persoană care știe cum să le întoarcă, mi s-a cam adeverit asta. Soțul meu, când avem contradicții, zice că nu vrea să mă asculte ca să nu-l fac eu din vorbe și apoi el să fie de acord cu mine. Spune că-și menține poziția, că nu este de acord și apoi că pot face ce vreau. Asta mi-a plăcut!', a continuat ea.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton