Cine este și cu ce se ocupă Ada, actuala soție a lui Costin Craioveanu: "Are o firmă de..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cu ce se ocupă Ada, actuala soție a lui Costin Craioveanu. Solista de la Class, Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu au divorțat, după 21 de căsnicie, din care au rezultat doi copii. Costin Craioveanu a surprins pe toată lumea, când s-a recăsătorit după doar trei luni de la pronunțarea divorțului. Femeia care l-a cucerit pe fostull soț al Mihaelei Cernea, se numește Ada și muncește într-un domeniu ce nu are nicio legătură cu zona showbiz-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Ada, actuala soție a lui Costin Craioveanu. Solista de la Class, Mihaela Cernea, și pictorul Costin Craioveanu au format un cuplu vreme de 21 de ani, timp în care au fost căsătoriți și au făcut doi copii, pe Leon (17 ani) și pe Leia (14 ani). Cuplul a divorțat, iar după doar trei luni,, Costin Craioveanu a anunțat că s-a căsătorit cu Ada, femeia pe care o consideră sufletul său pereche. Ada nu are legătură cu domeniul artistic sau cel al showbiz-ului, ea lucrând în domeniul imobiliar.

img-38-1img-38-1

Cine este și cu ce se ocupă Ada, actuala soție a lui Costin Craioveanu

Cine este și cu ce se ocupă Ada, actuala soție a lui Costin Craioveanu. Noua soție a lui Costin Craioveanu este o tânără brunetă, mignonă, pe nume Ada, care a preferat să stea în afara luminii reflectoarelor, chiar dacă este căsătorită cu o persoană publică.

Actuala parteneră de viață a lui Costin Craioveanu s-a căsătorit cu pictorul la doar trei luni de la pronunțarea divorțului de Mihaela Cernea. Craioveanu a vorbit recent despre noua lui soție și astfel am aflat că Ada lucrează în domeniul imobiliarelor.

Citește și: Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit: „Vrem să ne mărim familia, vreo zece copii'

Citește și: În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, la trei luni de la divorț: „Stăm la două străzi distanță. Ne mai intersectăm”

Citește și: Ada Dumitru și DOC s-au bătut la Survivor 2023: „De ce arunci cu c****? Ești în sevraj…”/ Ce pedeapsă au primit

Citește și: Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul”

„Nu am planuri pentru primăvara aceasta, pentru că la mine planurile vin de la sine. Soția mea este bine, a plecat la serviciu, muncește. Ada are o firmă de închirieri, mai exact are un bloc cu apartamente pe care le închiriază și tot așa', a declarat pentru Click!, fostul soț al Mihaelei Cernea.

Costin Craioveanu, fostul soț al Mihalelei Cernea: „Copiii mei stau la două străzi distanță”

Costin Craioveanu susține că este foarte dedicat copiilor săi cu Mihaela Cernea, Leon (17 ani) și Leia (14 ani) și caută să petreacă cât mai mult timp cu cei doi.

„Eu în fiecare zi pictez și am grijă de copiii mei ce vin în fiecare zi pe la mine. Ne jucăm prin grădină, alergăm, este frumos, avem o relație frumoasă! Slavă Domnului că ei stau la două străzi distanță de mine și ajung foarte repede la mine. Eu am o casă mare, în zona Cotroceni, cu grădină, și avem unde să ne desfășurăm activitatea', a conchis, pentru Click!, Costin Craioveanu.

Costin Craioveanu: „Am ales acest drum, bun, prost”

Cine este și cu ce se ocupă Ada, actuala soție a lui Costin Craioveanu. La începutul anului, Costin Craioveanu anunța pe social-media că s-a căsătorit cu actuala lui soție, Ada, pe care a caracterizat-o ca fiind o femeie credincioasă.

„Azi 1.01.23 de ziua sf.Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați cu momente frumoase iubire și respect cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi „sclav” la 2 stăpâni.. am ales acest drum, bun, prost doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Va doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani !!!', a scris Costin Craioveanu pe Instagram.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton