Cine este Cristi Mitrea. Are un copil cu Andreea Mantea

 Laciu Andreea
.

Cine este Cristi Mitrea. Are o carieră sportivă impresionantă în spate, ca luptător, dar publicul general din România l-a cunoscut mai mult prin intermediul relației controversate pe care a avut-o cu Andreea Mantea. Cei doi au format un cuplu în emisiunea „Burlăcița”, dar povestea lor de dragoste s-a terminat cu scandal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea a făcut senzație în sport, fiind unul dintre cei mai apreciați luptători de la noi din țară. Din păcate însă, nu a ținut prima pagină a ziarelor cu succesul lui din ring, ci cu relația intensă și de scurtă durată cu Andreea Mantea. Din aceasta a venit pe lume David, dar a mai durat ceva vreme până când Mitrea a reluat legătura cu fiul său.

cine-este-cristi-mitrea-1cine-este-cristi-mitrea-1

Cine este Cristi Mitrea

Cristi Mitrea este luptător de Jujitsu și de MMA, în vârstă de 40 de ani. Este sportiv de performanţă din anul 2010, atunci când s-a apucat de Jiu jitsu brazilian. Din anul 2013, s-a apucat și de MMA (Arte Marțiale Mixte), datorită fostului său antrenor, Tudor Mihăiță. Acesta este fiul actorului George Mihăiță, dar și bun prieten cu Cristi Mitrea, conform Spynews.

Cine este Cristi Mitrea. În anul 2014, a participat la emisiunea Burlăcița, acolo unde a reușit să câștige competiția și a format pentru o perioadă un cuplu cu Andreea Mantea. La scurt timp, prezentatoarea a rămas însărcinată, dar relația ei cu Mitrea s-a terminat înainte de venirea pe lume a lui David.

Cine este Cristi Mitrea. Ulterior, vedeta de televiziune l-a acuzat pe fostul ei partener de viață că ar fi fost violent cu ea, inclusiv după ce ar fi aflat că este însărcinată. Show-ul matrimonial „Burlăcița” nu este singura emisiune la care a participat luptătorul. El a mai apărut și la „Ferma Vedetelor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar și la „Splash! Vedete la apă!”.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, schimb de replici în direct: „Nu pricep lipsa de bun simț…”

Citește și: Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă. Cine a însoțit-o

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei: „Urma să fie arestat”

Citește și: Câți bani au luat Nicu Covaci și Phoenix pentru a concerta la nunta lui George Simion: „Prețul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar…”

Nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea

Cine este Cristi Mitrea. Atunci când a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, luptătorul a dezvăluit motivul pentru care nu apare numele lui în certificatul de naștere al lui David.

„Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult.

Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât’, i s-a confesat Cristi Mitrea lui Cătălin Măruță.

De ce nu a crezut că David este fiul lui

Cine este Cristi Mitrea. Tot în podcastul lui Cătălin Măruță, luptătorul a dezvăluit că el se despărțise deja de Andreea Mantea, atunci când prezentatoarea l-a anunțat printr-un mesaj că urmează să devină mamă. Asta l-a făcut să aibă îndoieli în privința paternității lui David.

‘Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ‘nu l-ai dorit’ este faptul că alesesem că termin relația.

Eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit‘, a mai spus luptătorul MMA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton