Cine este Cosmin Natanticu. Provine dintr-o familie cu 5 frați

 Raiciu Adriana
.

Cine este Cosmin Natanticu. Un nou show cu și despre dans a început la Antena 1. Pe data de 5 martie 2022, telespectatorii au putut urmări o emisiune plină de vedete și talent, de la ora 20:00. Unul dintre concurenții din sezonul acesta este Cosmin Natanticu, un cunoscut actor din țara noastră. Iată cu ce se ocupă în viață reală și ce se știe despre acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmin Natanticu. O nouă emisiune a început la Antena 1, iar unul dintre vedetele care au acceptat provocarea este Cosmin Natanticu. El face echipă cu Maria Andreea Coroamă la Dancing on Ice și este pregătit să pună în scenă momente impresionante de dans. Pe lângă pasiunea pentru televiziune, concurentul este pasionat de actorie, fiind de meserie actor.

Cosmin Natanticu a absolvit Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009, la îndemnul unei mătuși. La doar un an după, Cosmin Natanticu primea primul său rol într-un lungmetrajul Portretul luptătorului la tinerețe, unde a interpretat rolul lui Virgil Radeş „Gilu’, regizat de Constantin Popescu. Iată ce se mai știe despre vedetă.

Citește și: Cu cine trebuia să meargă Cosmin Natanticu la Asia Express:„Mi s-au promis lucruri’

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express:'A zis că e o prostie, că vrea să…'

Citește și: Cine sunt jurații de la Dancing on Ice – Vis în doi.Mihai și Elwira Petre vor da note

Citește și: Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Cine este Cosmin Natanticu. A participat și la Asia Express

Toată lumea îl cunoaște pe Cosmin Natanticu de la Asia Express, acolo unde a participat alături de soția sa. Însă, mulți îl știu pe actor și de la „Divertis, „Serviciul Român de Comedie, „Taxi Driver sau chiar de la numerele de improvizație și stand-up. Este o persoană plină de energie bună și de glume la fel de bune.

Ba chiar mai mult, și-a făcut un renume în acest domeniu, iar oamenii merg la spectacolele lui și îl apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă, întrucât textele sunt scrise din experiențe personale.

Oamenii se amuză la tot felul de lucruri. Indiferent că vorbeşti despre prostie, despre viaţă socială, despre lucrurile simple, din viaţa de zi cu zi, de care se loveşte toată lumea şi în care se regăseşte. Trebuie să spui: „Da, măi, aşa e. Îi văd cum îşi dau coate între ei şi râd. Despre asta e vorba. Este un lucru pe care l-am învăţat de la Toni Grecu:„Glumele sunt aceleaşi, actorii sunt alţii. Toată lumea râde. Tot timpul s-a râs de politic, de sărăcie, de social, de rasism, de ţigani, de unguri. Nu inventează nimeni roata aici. Doar că actorii se schimbă. Sunt alţii care spun aceleaşi glume, dar într-un alt mod, spunea Cosmin Natanticu.

Cosmin Natanticu de la Dancing on Ice este căsătorit cu Eliza de mai bine de trei ani. Cei doi îndrăgostiți își doresc foarte mult un copil în viața lor.

Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu”, spunea Eliza, soția lui Cosmin Natanticu.

Drama lui Cosmin Natanticu

Chiar dacă acum are o carieră de succes și o relație extrem de frumoasă, viața lui Cosmin Natanticu a fost presărată cu greutăți. Provine dintr-o familie cu cinci frați, însă, la vârsta de 19 de ani, comediantul și-a pierdut mama. I-a fost extrem de greu la momentul respectiv.

 „Am avut o copilărie foarte mişto, mai ales datorită faptului că suntem cinci fraţi. Nu ne-am plictisit niciodată, am învăţat unul de la celălalt, ne-am susţinut şi ne-am iubit aşa cum ne-au învăţat şi educat părinţii: să fim uniţi.

Şi iată că şi acum, chiar dacă fiecare e cu treaba şi familia lui, pe te miri unde prin lume, de două ori pe an ne vedem cu toţii – în vacanţa de vară şi de sărbători. Nu este niciunul dintre ei actor, deşi cred că oricare dintre fraţii mei, dacă şi-ar fi dorit, ar fi putut face meseria asta.', a mărturisit Cosmin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton